Jonson sendte Niclas ud

Niclas Jensen gik rundt på krykker i Alvor i går. Han er blevet syet i skinnebenet på hospitalet i Porto med 28 sting. Foto: Yilmaz Polat

Jonson sendte Niclas ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han blev kørt ind til træningsseancen i en golfbil. Og de næste dage bliver endda endnu mindre ophidsende for Niclas Jensen.

Da han lå på båren efter kampen mod svenskerne efter en tur på hospitalet kendte han sin skæbne.

- Normalt skal der gå 14 dage, inden jeg er klar igen. Måske er jeg heldig, at jeg kan spille igen om ni dage, siger Niclas Jensen til Stiftstidende.

- Jeg får en lidt grim tackling på skinnebenet af Mattias Jonson. Jeg vil ikke kalde hans tackling direkte svinsk, men jeg er ikke overrasket over, at det er Jonson, som laver det. Han spiller meget på sin aggressivitet og kunne godt have undgået at løfte benet, da jeg nåede bolden på sidelinjen, tilføjer Niclas Jensen.

- Det skete ti minutter før pausen. Jeg troede, at det bare var et slag, men strømpen holdt åbenbart blodet tilbage og sammen på såret. Jeg overvejede faktisk, da jeg kom ud i pausen, bare at tage en frisk tør trøje på og så ud igen.

Kunne se knoglen

- Men så rullede jeg strømpen ned og blev lidt chokeret, for det var en dyb flænge, så man kunne se skinnebensknoglen, fortæller Niclas Jensen.

- Det er forbandet, og jeg er helt knust over det. Jeg havde glædet mig som et lille barn til, at vi skulle gå i kvartfinalen. Kampen i går vil jeg aldrig glemme. Nu kan det være, at det er helt slut ved det her EM for mig, siger Niclas Jensen.

Jonson sendte Niclas ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce