Jonas Knudsen var lykkelig over holdkammeraternes handling

Denne russer uden for Samara Arena tror fuldt og fast på, at værtslandet vinder VM. Foto: Leif Rasmussen

Jonas Knudsen var lykkelig over holdkammeraternes handling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jonas Knudsen, nuværende Ipswich-spiller og tidligere Esbjerg-back, var lykkelig over den beslutning som landsholdskammeraterne traf, da de spædede sammen til, at han kunne komme hjem og besøge sin kone og deres nyfødte datter midt under VM-turneringen. - Jeg fik jo lidt af et chok, da min kone fødte en måned for tidligt. Men jeg er lykkelig for den gestus, som kammeraterne viste mig. Jeg var hjemme i 30 timer og det vil jeg aldrig glemme, sagde han til pressen.

De tidligere topdommere Urs Meier fra Schweiz og Kenn Hansen kunne slet ikke forstå den spanske dommer Lahoz beslutning om at dømme for hands mod Yussuf Poulsen efter at have set episoden på video. De mente begge, at der ikke var tale om at hånden gik til bolden men omvendt. The Suns fodboldkommentator Mark Hasley var også rystet og skrev, at Lahoz chokerede ved at vurdere situationen, som han gjorde. - Det er jo ingen bevægelse med hånden mod bolden, da Mathew Leckie headede mod mål og ramte danskeren, skrev han harmdirrende.

Simon Kjær, landsholdets anfører, synes at have visse fysiske problemer at slås med. Mod slutningen af kampen mod Australien spændte hans baglår og han bøvler også med smerter i ryggen.

Russerne flagede på halv fredag, fordi det var årsagen for "Operation Barbarossa", der var kodenavnet for de tyske nazisters invasion af Sovjetunionen under 2. verdenskrig den 22. juni 1941. Over 4,5 millioner af aksemagternes soldater invaderede Sovjetunionen over en 2900 kilometer lang front.

Andreas Cornelius indrømmede fredag, at han med Yussuf Poulsens karantæne var kommet tættere en plads i startopstillingen. - Men det er der også andre, der er er. Men jeg føler mig i god form og har ingen efterveer efter mit indhop, sagde Cornelius, der var lidt af en mundfuld for australierne, da han kom ind i torsdags.

Fodboldekspert og tidligere landsholdsspiller Per Frimann tordner mod de problemer, som den højrebenede Jens Stryger Larsen og den lige så højrebenede Pione Sisto har med at være højrebenede i venstre side. - Den har de andre regnet ud, skriver han på Twitter. Tror egentlig godt Hareide ved det, men skal bruge Stryger til primært at forsvare. Morten Olsen ville sikkert ikke have gjort det i sin tid som landstræner.

Jonas Knudsen var lykkelig over holdkammeraternes handling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce