Jonas Høgh: En rigtig skidt start


Jonas Høgh: En rigtig skidt start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finnjollesejleren Jonas Høgh-Christensen er placeret som nummer ni efter lørdagens to OL-sejladser. Det danske medaljehåb blev blot nummer 16 i første sejlads, men fik mere fart i jollen i anden sejlads, hvor han sluttede på en sjetteplads.

- Det var en rigtig skidt start. Det var meget op og ned, men det var det for mange, så stævnet er ikke slut. Men jeg kunne godt have ønsket mig en bedre start, erkender Jonas Høgh-Christensen.
Den 27-årige sejler skuffede fælt i første sejlads. Han førte efter første mærke, men valgte lige efter en forkert linje på vandet, så han måtte se sine konkurrenter sejle fordi, og danskeren sluttede som nummer 16, 2,48 minutter efter den græske vinder Emilios Papathanasiou.

- Vinden var så svag i første sejlads, så det var lige på kanten af, hvad vi kunne sejle i. Der er også utrolig meget strøm, hvilket gør, at hele feltet bliver samlet ved sidste mærke inden mål, og så skal der meget små ændringer i vinden til at ændre på placeringerne, siger Jonas Høgh-Christensen.

Danskeren ændrede mønster i anden sejlads, hvor han efter en tyvstart blot var nummer 19 ved første mærke. Men stille og roligt sejlede Jonas Høgh-Christensen sig frem i feltet for at slutte på sjettepladsen.

- Taget i betragtning af, at jeg tyvstartede, var det en god sejlads. Jeg kom godt i gang, siger han.
Den regerende olympiske mester, Ben Ainslie fra Storbritannien, vandt anden sejlads. Polakken Rafal Szukiel fører finnjolle-klassen efter lørdagens to sejladser.
Fakta
Jonas Høgh-Christensen Fødselsdag: 21/05-81 Disciplin: Finnjolle Klub: Kongelig Dansk Yachtklub Kælenavn: Champ Bosat i: København K Uddannelse: Cand.merc. i økonomisk markedsføring Beskæftigelse: Sejler på fuld tid Hobby: Golf, ski, poker Ægteskabelig status: Single Tidligere OL-deltagelse: Athen 2004 Største resultater: Vandt VM i 2006

Jonas Høgh: En rigtig skidt start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce