KONTRAKT: 19-årig B1913-profil er klar til at tørne ud for OB i den kommende sæson
FODBOLD: Midt i forårssæsonens uundgåelige rejse mod nedrykning fik B1913's 19-årige Jonas Borring noget af et gennembrud.

Glidende løb med bolden på venstrekanten og målfarlighed - ikke mindst på hoved-stød - gjorde sidst på sæsonen Borring til én af de helt store profiler på 13-mandskabet, og det har de fået øje på i Ådalen.

OB har skrevet en et-årig kontrakt med Borring, der med syv mål var næstmest scorende 13-spiller i den forgangne sæson - og i øvrigt også ofte lod sig se i rollen som oplægger til 13-scoringerne.

Jonas Borring har tidligere også spillet i blandt andet Glamsbjerg, Årslev og Dalum. Han har en enkelt U18-landskamp på kontoen, og så er han netop blevet udtaget til U20-landsholdet.

- Jonas Borring er en ung og meget lovende spiller. Hans kvaliteter bekræftes af udtagelsen til U20-landsholdet, siger OB-direktør Kim Brink til klubbens hjemmeside.

- Op til denne sæson har vi forfremmet tre af vore unge talenter til førsteholdstruppen, og nu kommer Jonas Borring til, og han bliver en del af det vigtige arbejde, der er i gang, med at udvikle en række unge talenter til Superligaspillere, tilføjer Kim Brink.

Om klubskiftet siger Borring til hjemmesiden:

- I løbet af sommeren har jeg fået tilbud fra et par klubber, men tilbuddet fra OB var det mest interessante.

- Nu har jeg et år til at bevise, at OB skal bruge mig, og det vil jeg arbejde meget hårdt på, lyder det fra den nyslagne OB-spiller.

Et år for tidligt

I B1913 tager man klubskiftet til efterretning.

- Jonas har spillet med åbne kort og sagt, at han gerne ville videre, og det er da i orden. Men spørger du mig, synes jeg, det er et år for tidligt, siger B1913-træner, Jan Vin- gaard.

Jonas Borring var én af de spillere, der var på ungdoms-kontrakt med B1913, men da den udløb her til sommer, har OB kunnet hente ham kvit og frit på Campusvej, og det har man så gjort.
  • fyens.dk