Jonas Borring fra B1913 til OB


Jonas Borring fra B1913 til OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KONTRAKT: 19-årig B1913-profil er klar til at tørne ud for OB i den kommende sæson
FODBOLD: Midt i forårssæsonens uundgåelige rejse mod nedrykning fik B1913's 19-årige Jonas Borring noget af et gennembrud.

Glidende løb med bolden på venstrekanten og målfarlighed - ikke mindst på hoved-stød - gjorde sidst på sæsonen Borring til én af de helt store profiler på 13-mandskabet, og det har de fået øje på i Ådalen.

OB har skrevet en et-årig kontrakt med Borring, der med syv mål var næstmest scorende 13-spiller i den forgangne sæson - og i øvrigt også ofte lod sig se i rollen som oplægger til 13-scoringerne.

Jonas Borring har tidligere også spillet i blandt andet Glamsbjerg, Årslev og Dalum. Han har en enkelt U18-landskamp på kontoen, og så er han netop blevet udtaget til U20-landsholdet.

- Jonas Borring er en ung og meget lovende spiller. Hans kvaliteter bekræftes af udtagelsen til U20-landsholdet, siger OB-direktør Kim Brink til klubbens hjemmeside.

- Op til denne sæson har vi forfremmet tre af vore unge talenter til førsteholdstruppen, og nu kommer Jonas Borring til, og han bliver en del af det vigtige arbejde, der er i gang, med at udvikle en række unge talenter til Superligaspillere, tilføjer Kim Brink.

Om klubskiftet siger Borring til hjemmesiden:

- I løbet af sommeren har jeg fået tilbud fra et par klubber, men tilbuddet fra OB var det mest interessante.

- Nu har jeg et år til at bevise, at OB skal bruge mig, og det vil jeg arbejde meget hårdt på, lyder det fra den nyslagne OB-spiller.

Et år for tidligt

I B1913 tager man klubskiftet til efterretning.

- Jonas har spillet med åbne kort og sagt, at han gerne ville videre, og det er da i orden. Men spørger du mig, synes jeg, det er et år for tidligt, siger B1913-træner, Jan Vin- gaard.

Jonas Borring var én af de spillere, der var på ungdoms-kontrakt med B1913, men da den udløb her til sommer, har OB kunnet hente ham kvit og frit på Campusvej, og det har man så gjort.

Jonas Borring fra B1913 til OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce