Jon Dahl Tomasson frygter ikke Crespo


Jon Dahl Tomasson frygter ikke Crespo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Den argentinske landsholdsangriber Hernan Crespo er klar til at gå på måljagt for Milan i den kommende sæson. Han har skrevet under på en lejekontrakt med den italienske mesterklub og bliver dermed konkurrent til Jon Dahl Tomasson. Den nyhed forstyrrer dog ikke Tomassons ferieidyl.

- Jeg vidste godt, at klubben ville hente en ny angriber. I sidste sæson havde vi en U/21-landsholdsangriber, men han spiller ikke i Milan i den kommende sæson, så der skulle en ny en til klubben, forklarer Jon Dahl Tomasson.

Men Hernan Crespo er ikke en U/21-spiller. Han har bevist sit værd i Serie A med masser af scoringer for Parma, Lazio og Inter, og da han blev købt af Lazio var han for en kort stund verdens dyreste spiller, indtil Real Madrid investerede i Luis Figo. Inden sidste sæson blev kan købt af Chelsea for 180 millioner kroner. Milans direktør Adriano Galliano kalder tilgangen af Crespo for en gave til klubbens fans, men gaven ryster ikke Crespos kommende danske angrebskonkurrent.

Et stort navn

- Det er klart, at Crespo har et stort navn, men det har jeg også. Jeg spillede godt i sidste sæson, og italienerne snakker utrolig meget om Danmarks flotte indsats ved EM. Serie A er blevet udvidet, og vi skal spille fire ekstra runder, så jeg skal nok få mine kampe. Jeg tager ikke sorgerne på forskud, og Crespo imponerede heller ikke i Chelsea, lyder det med vanlig selvsikkerhed fra Jon Dahl Tomasson.

Milan-spillerne startede onsdag med træningen efter en lang sommerpause, men Jon Dahl Tomasson kan i lighed med truppens andre EM-spillere nyde 10 fridage endnu, inden han skal møde op på Milanello. I sidste sæson spillede Milan med skiftevis en eller to angribere, og ikke mange klubber i verden har så mange kvalificerede angribere til pladserne. Ud over Hernan Crespo skal Jon Dahl Tomasson konkurrere med Andrej Sjevtjenko og Filippo Inzaghi.

Jon Dahl Tomasson frygter ikke Crespo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce