John Beck ny træner i Krogsbølle Roerslev

John Beck er klar til at tage fat i Krogsbølle Roerslev, der har overlevelse i Fynsserien som 1. prioritet. Foto: Arne Rasmussen

John Beck ny træner i Krogsbølle Roerslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold, Herre Fynsserien:

-Det er med stor glæde, at vi kan løfte sløret for vores nye træner til førsteholdet i Albaniserien, lyder det i en pressemeddelelse fra Krogsbølle Roerslev Fodboldklub, KRFK.

Det er blevet fulgt med spænding, hvem der skulle tage over efter Gert Wiis, der kun fik et halvt år i KRFK, som overvintrer lige over stregen.

Valget er faldet på en rutineret herre, nemlig John Beck, som senest har trænet KFUM's BK, Od. de seneste 4 år.

-Jeg tror helt sikkert på en spændende tid i KRFK. Som udgangspunkt er overlevelse for 1.-holdet første prioritet, siger John Beck, som dog også vil have et øje på den øvrige seniorafdeling.

-Andetholdet i serie 1 er også en del af pakken. Jeg kommer totalt blank uden kendskab til holdet og håber, at det udløser en positiv effekt. Spillerne - måske endda nye, som vil prøve lykken - kommer ligestillede og alle med en fair mulighed, siger John Beck, som med små 25 års trænererfaring fra bl.a. Danmarksserien med TPI og Fynssserien med Søhus Stige, er klar til endnu en udfordring.

-En klar målsætning fra klubben om overlevelse i Albaniserien stiller også krav til mig, og jeg ser det som en kæmpe udfordring. Noget spillerne hurtigt vil mærke, at jeg ønske at efterleve, slår Beck fast.

Til at supplere John Beck i forårssæsonen fortsætter Tage Eriksen som målmandstræner samt duoen Jeppe Vinther og Niels Mogensen som trænere for Serie 1-holdet, ligesom Bo Rasmussen stadigvæk vil stå for hold 3 og 4.

John Beck vil første gang møde sine nye nordfynske spillere ved opstarten med five a side lørdag den 27. januar.

AR

John Beck ny træner i Krogsbølle Roerslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce