Jørgensen-alarm afblæst


Jørgensen-alarm afblæst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De fleste håndboldlandsholdsspillere holdt vejret, da Lars Jørgensen tumlede omkuld med store Nikola Karabatic over sig i onsdagens sidste forberedelseskamp inden OL.

Forsvarsklippen brølede af smerte og blev hjulpet af banen, men efter kampen kunne holdets fysioterapeut Peter Poulsen afblæse alarmen. Lars Jørgensen har tilsyneladende forstuvet storetåen, ligesom hans ene ledbånd i knæet er en smule irriteret. Men skaderne er langt mindre alvorlige, end de kunne have været.
Selv er Jørgensen fortrøstningsfuld med hensyn til at blive klar til søndagens åbningskamp mod Egypten.

- Knæet er stabilt, og selv om det er ømt, så skal det nok gå. De bevægelser, jeg skal lave, kan jeg sagtens lave, og så pyt med, at det gør lidt ondt i tåen, sagde han, da han med ispose på både knæ og storetå humpede ud i spillerbussen efter kampen.

Klar til første kamp
Senere onsdag viste en ultralydsskanning, at den vigtige forsvarsspiller havde pådraget sig en lille forstuvning af sin ene storetå, og at der ikke var noget galt med knæet.

- Umiddelbart er det ikke til at sige, hvornår han kan træne med igen, men han bliver helt sikkert klar til vores første kamp på søndag, sagde landstræner Ulrik Wilbek efter skanningen til dhf.dk.
Citat
- Knæet er stabilt, og selv om det er ømt, så skal det nok gå. De bevægelser, jeg skal lave, kan jeg sagtens lave, og så pyt med, at det gør lidt ondt i tåen - Lars Jørgensen

Jørgensen-alarm afblæst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce