Joachim B. ude med alvorlig rygskade


Joachim B. ude med alvorlig rygskade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Joachim B. Olsen er ude med en alvorlig diskusprolaps. Han blev opereret i går og udskrevet i dag, men forude venter et intensivt genoptræningsforløb.

Kuglestøderen Joachim B. Olsen blev i går opereret for en alvorlig diskusprolaps. Han ønsker ikke at træffe en endegyldig beslutning om karrierens videre forløb på nuværende tidspunkt, lyder det i en pressemeddelelse fra Dansk Atletik Forbund.

Han pådrog sig skaden i den nederste del af ryggen den 13. april i forbindelse med tung styrketræning. Han fik pludselig et kraftigt smæld i lænden, og om aftenen fik han problemer med højre fod - noget som ikke forsvandt, trods behandling ved en fysioterapeut.

- Da der ikke var effekt af fysioterapi, blev han indlagt akut på Neurokirurgisk afdeling på Århus Sygehus i går på grund af lammelsen i foden og blev samme dag opereret og fik fjernet den store prolaps. Efter operationen er lammelsen i foden aftaget, og han blev udskrevet i dag. Der forestår nu et intensivt genoptræningsforløb, udtaler overlæge Peter Duel, Neurokirurgisk afdeling Århus Sygehus.

Selvom rekonvalescens-perioden forventes at blive kort, er det en særdeles skidt indledning på sæsonen, som er afgørende i danskerens forsøg på at kæmpe sig tilbage til verdenseliten. Han har tidligere udtalt, at hans fremtid inden for elitesport afhænger meget af evnen til at undgå skader.

Joachim B. ude med alvorlig rygskade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce