Joachim B. frygter for karrieren

En operation skulle have afhjulpet problemer efter en alvorlig diskusprolaps for kuglestøderen Joachim B. Olsen.
Foto: Jens Dige / POLFOTO / Arkiv

Joachim B. frygter for karrieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kuglestøderen Joachim B. Olsen er delvist lammet i foden efter en operation for en alvorlig diskusprolaps. Han frygter, at han ikke kommer tilbage til sporten.

En operation skulle have afhjulpet problemer efter en alvorlig diskusprolaps for kuglestøderen Joachim B. Olsen. Men selvom operationen lykkedes, er der stadig komplikationer.

- Tæerne på min højre fod er helt lammet, og jeg er følelsesløs på huden. Og styrken i højre fodled er nedsat med 40 procent, så det er virkelig deprimerende, siger Joachim B. Olsen til ekstrabladet.dk.

Han frygter, at han ikke vender tilbage til sportsgrenen, hvor han blandt andet har vundet bronze ved VM og OL.

- Lægerne har foreløbig fortalt, at jeg nok skal komme til at træne igen. Det er ikke så alvorligt, at jeg ikke kan træne med vægte resten af livet, og den melding var vigtig for mig at få. Men der går endnu nogle uger, før vi kan tage stilling til, om jeg også kan vende tilbage til kuglestød. Så det er en meget deprimerende situation lige nu, siger Joachim B. Olsen.

Han pådrog sig skaden i forbindelsen med tung vægttræning den 13. april, hvorefter han blev opereret den 24. april. Vægttræningen skulle bringe ham tilbage i form efter et resultatmæssigt skuffende 2008, som derudover bød på et stort vægttab i forbindelse med hans deltagelse i tv-programmet Vild med Dans.

Joachim B. frygter for karrieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce