Jimmy Nielsen skifter til Kansas i USA


Jimmy Nielsen skifter til Kansas i USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jimmy Nielsen forlader dansk fodbold og skifter fra Vejle Boldklub til Kansas City Wizards i den amerikanske Major League Soccer.

Den degraderede Vejle-målmand Jimmy Nielsen forlader klubben efter to år og skifter til den amerikanske Major League Soccer, hvor han fremover skal tørne ud for Kansas City Wizards på en etårig kontrakt.

- Jimmy Nielsen har igennem to år været en nøglefigur i Vejle Boldklub og et kæmpe aktiv som spiller, og som menneske har han været en fantastisk ambassadør for Vejle Boldklub, siger ordførende direktør i Vejle, Henrik Tønder, i en pressemeddelelse.

Bag de smukke ord gemmer sig dog det faktum, at Jimmy Nielsen i sidste måned blev sendt ned for at træne med ungdomsspillerne.

- Vi stod derfor i en situation, hvor vi i den sportslige ledelse i Vejle Boldklub var enige om, at Jimmy Nielsen ikke kunne fortsætte i klubben. En opfattelse, der deltes af Jimmy Nielsen, siger Henrik Tønder.

Målmanden havde mistet motivationen til fodbold, efter at Vejle først rykkede ud af SAS Ligaen og dernæst havde et meget skuffende efterår i Viasat Divisionen.

Jimmy Nielsen er da også glad for, at han kan slippe ud af kontrakten med Vejle.

- Efter jeg meddelte, at jeg gerne ville finde en ny klub, har Vejle hjulpet mig i stedet for at stille sig på bagbenene. Det, synes jeg, er stort gjort, og det vil jeg gerne sige tak for, siger Jimmy Nielsen.

Hos Kansas City Wizards kommer Jimmy Nielsen, som først skal bestå et lægetjek, blandt andre til at spille sammen med den tidligere Valencia- og Lazio-stjerne Claudio Lopez fra Argentina.

Jimmy Nielsen bliver klubbens anden danske spiller gennem tiden efter Miklos Molnar. Angriberen blev i 2000 helten, da han scorede kampens eneste mål mod Chicago Fire i finalen af Major League Soccer.

Jimmy Nielsen skifter til Kansas i USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce