Jesper Lange: Overlevelse betyder utrolig meget


Jesper Lange: Overlevelse betyder utrolig meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper Lange er glad for at forlade et Esbjerg-mandskab i Superligaen. Han håber desuden på sejr i pokalfinalen.

Jesper Lange er i gang med sin sidste sæson i Esbjerg-trøjen, da den aggressive og pågående angriber skifter til AGF efter sommerpausen. Og Lange er meget glad for at efterlade Esbjerg i Superligaen med fredagens 1-0-sejr over Silkeborg.

- Det betyder utroligt meget for mig at være med til at sikre overlevelse for Esbjerg. Det var jo Esbjerg, der gav mig chancen som ung spiller. Jeg har fået lov til at udvikle mig under gode rammer og i godt miljø, og det vil jeg altid huske, fortæller Jesper Lange.

- Med sejren over Silkeborg tør vi godt at sige os fri fra nedrykning. Jeg ved godt, at der endnu er 12 point at spille om, men vi er rigtig glade for sejren, og nu kigger vi opad i stedet for nedad, siger Lange som debuterede for Esbjerg tilbage i 2006.

Med sejren kravler Esbjerg op på ligaens femteplads, og Lange øjner dermed europæiske pladser.

- Jeg forventer, at vi går efter sejren i alle sæsonens sidste kampe. Vi ligger på femtepladsen nu, og der er fire point op til fjerdepladsen og til de europæiske pladser. Og den skal vi gå efter, siger han.

Ud over fjerdepladsen i ligaen har Esbjerg også en pokalfinale i sigte. En finale som spilles mod Randers FC den 9. maj i Parken.

- Næste mål er pokalfinalen. Det ville uden tvivl være kronen på værket, hvis vi vandt den og sikrede os medaljer. Med en god placering i ligaen og en vundet pokalfinale må man sige, at sæsonen er godkendt for et oprykkerhold, siger Lange håbefuldt.

Jesper Lange: Overlevelse betyder utrolig meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce