Jens Larsen går på jagt efter talenter


Jens Larsen går på jagt efter talenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOLLEYBALL: Enhver elite er på længere sigt afhængig af en god bredde.

Det erkender Marienlyst og Fortuna, der nu går i gang med et større projekt, der skal få en masse af Odenses børn og unge til at spille volleyball.

– Der har været faldende medlemstal i dansk volleyball gennem flere år, og det vil vi gerne gøre noget ved, siger Jens Larsen, der er spillende træner og sportschef i Marienlyst.

Det såkaldte ”Rookie-attack” går ud på at komme i kontakt med folkeskoler og gymnasier for at præsentere volley-sporten.

Jens Larsen har fire punkter klar i sin talentraket:

– Vil vil gerne tilbyde idrætslærerne et kursus i at undervise volleyball. Vi har lavet en kæmpe mappe med en masse øvelser, der er klar til at gå i gang med. De er lavet som 45 minutters moduler, så lærerne kan tage dem med til idrætstimerne, siger Jens Larsen.

Showtræning på skoler

Dernæst vil Marienlyst- og Fortuna-spillerne gerne stille op til showtræninger for at præsentere sporten i skolerne.

Tredje del af planen er en volley-skole som både fodbold og håndbold har haft stor succes med de senere år.

Den kommer til at ligge i den første uge af skolernes sommerferie næste år.

– Jeg oplevede det i Innsbruck, da jeg spillede dernede. Det blev en kæmpesucces med 60 tilmeldte i en by, der er lidt mindre end Odense, siger Jens Larsen.

Endelig har Marienlyst søgt dansk volleyballforbund om at blive vært for de Nordiske Ungdomsmesterskaber i august næste år.

– Vi vil gerne vise de unge, hvor langt man kan nå med volleyball, og i det hele taget er det jo en del af vores strategi, at vi meget gerne vil have liv i hallen, når der spilles. Derfor vil vi også dele en masse billetter ud til kampene, så man har mulighed for at se, hvad vi kan, siger Jens Larsen.

Marienlyst har søgt Odense Kommune om støtte til hele projektet, og det bliver behandlet den 14. august.

– Bliver det her en succes, vil vi gerne have andre klubber i Odense med, siger Jens Larsen og tænker her først og fremmest på konkurrenten DHG.

Jens Larsen går på jagt efter talenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce