Jeg kan godt tude


Jeg kan godt tude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

37-årige Yvonne Bæk Rasmussen er færdig allerede efter anden runde ved VM i boksning i New Delhi

FODBOLD: 37-årige Yvonne Bæk Rasmussen fra Langeskov er allerede færdig efter anden runde ved VM i kvindeboksning i New Delhi.

Tidligt mandag tabte fynboen med klubtilhørsforhold i Herlev med de snævre cifre 3-2 til ukraineren Mariia Bova, der var verdensmester i 69 kilo-klassen i 2012.

- Man kan sætte sig ned og tude, hvilket jeg også gør kort - men det er mest på grund af det, jeg skulle have brugt denne VM-guldmedalje til, skriver hun på facebook.

Fynboen havde allerede fra start proklameret, at hun gik efter VM-guldmedaljen.

- Men så kan jeg også elske og glæde mig til at komme hjem til mine uopdragne unger og min for evigt støttende gemal, fastslog Yvonne Bæk Rasmussen efter nederlaget.

Den ukrainske bokser var mindst 1,85 i højden, så Yvonne Bæk Rasmussen lagde et stædigt pres på sin modstander. Ukraineren var ifølge DaBU's sportschef Thomas Kyø bedst på distancen, men fynboen fandt hurtigt ud af at tage slagene i paraderne. Kampen foregik ifølge DaBU 80-90 procent af tiden på halvdistancen. Yvonne Bæk slog og ukraineren holdt med sine lange arme.

- Set fra det danske hjørne burde ukraineren have haft en eller flere advarsler for konsekvent at holde kampen igennem, skrev Thomas Kyø, der konkluderede, at "vi må hjem og lære af vores fejl".

Jeg kan godt tude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce