Jan Ullrich optrapper ordkrigen


Jan Ullrich optrapper ordkrigen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BALLADE: Kritiske bemærkninger fra manager Walte Godefroot har fået Jan Ullrich til at slå igen og søge afklaring på sin fremtid
CYKLING: Den tyske cykelstjerne Jan Ullrich er så rasende på sin teammanager Walter Godefroot på det tyske cykelhold T-Mobile, at han nu i al offentlighed har lagt nye alen til det kølige forhold parterne imellem.

Under et tysk talkshow leverede Ullrich ikke blot svar på tiltale til Godefroot, som efter årets Tour de France kritiserede sin holdkaptajn for ikke at have den rette indstilling. Ullrich plantede samtidig også en slet skjult trussel til sin arbejdsgiver, og det sår tvivl om Ullrichs fremtid hos T-Mobile.

- Jeg kan ikke glemme det. Jeg vil have en afklaring på, hvad han (Godefroot, red.) sagde. Hvis han siger det samme lige op i ansigtet på mig, så vil jeg tage de fornødne skridt, sagde vinderen af Tour de France i 1997, som i år måtte tage til takke med en for ham skuffende fjerdeplads.

Det fik efter løbsafslutningen i Paris Godefroot til at udtale, at mens den seksfoldige vinder Lance Armstrong "lever for at cykle", så "cykler Ullrich for at leve".

Kritik af Godefroot

Under talkshowet svarede Ullrich så igen med at sige, at Walter Godefroot ikke ligefrem har fingeren på pulsen hos sine ryttere.

- Man skulle spørge de folk, som jeg arbejder med, og ikke en som Walter Godefroot, som jeg taler med to gange om året over telefonen - hvis det ellers er så meget, lød skudsmålet fra Ullrich.

Jan Ullrich vil nu forsøge at få et møde i stand med Godefroot i forbindelse med HEW Cyclassics i Hamburg i næste weekend.

Jan Ullrich optrapper ordkrigen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce