Jan Pytlick pylrer om OL-spillerne


Jan Pytlick pylrer om OL-spillerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD: Der bliver passet godt på spillerne i den danske håndboldlejr i Frankrig i disse dage. Det største mareridt for landstræner Jan Pytlick vil være, at der opstår en alvorlig skade hos en af spillerne, her tre uger før det går løs ved OL i Athen.

Derfor bliver der taget ekstra hensyn til spillere som Mette Vestergaard, Lotte Kiærskou, Josephine Touray og Rikke Poulsen Schmidt i træningslejren i Bordeaux. Spillere, der døjer med de mindste skavanker, bliver skånet, og der bliver ikke taget nogen som helst chancer.

- Det er noget, jeg bruger mange kræfter på. Vi skal ikke have nogle småskavanker med ind i turneringen, så dem skal vi have væk inden. Derfor er der spillere, der sidder over, selv om de godt kunne spille, forklarer Jan Pytlick, som sammen med resten af truppen fik lidt af en forskrækkelse tidligere på ugen, da spillerne var samlet i Roskilde.

- Vi troede, at Camilla Thomsen havde brækket tommelfingeren. Der gik et sug gennem os alle - for hun kommer formentlig aldrig til at opleve et OL igen, understreger landstræneren.

Mens Jan Pytlick personligt er bekymret for spillernes helbred, så gælder det for spillerne selv om at lægge problematikken bag sig, når de løber på banen.

- Vi siger til dem, at de skal lade være med at løbe og tænke på, at de kan blive skadet. Hvis de har den defensive tankegang og går og trækker sig, så er chancen, for at der sker noget, større, understreger Jan Pytlick. (ritzau)

Jan Pytlick pylrer om OL-spillerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce