Jan Pytlick - også med det lange lys

Odense HC's cheftræner, Jan Pytlick, er tilfreds med den fremgang, han ser, ved nyopererede Maja Jakobsen. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Jan Pytlick - også med det lange lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense HC kan få helt fat i toppen af ligaen med en sejr lørdag ude over FC Midtjylland, men chef Pytlick arbejder også allerede bevidst med holdet på længere sigt for at gøre det helt skarpt til slutspillet.

Håndbold: Det er et topopgør mellem nummer tre og to i ligaen, når Odense HC og FC Midtjylland lørdag tørner sammen i Ikast.

Fynboerne har to point op til midtjyderne, så det er en kontant mulighed for cheftræner Jan Pytlick & Co. til at få kontakt med den absolutte top i rækken. København Håndbold topper ligaen med 24 point, men københavnerne har også spillet en ekstra kamp i forhold til både Odense HC og FC Midtjylland.

Jan Pytlick understreger kampens vigtighed men tilføjer også:

- Vi tror selvfølgelig på det, men vi ved også, at det bliver meget svært i Ikast. Selvfølgelig har vi forberedt os grundigt på kampen, men jeg tænker også meget på det slutspil, som venter, og hvor det hele bliver afgjort. Og meget af vor indsats i træningen sker med henblik på at være endnu skarpere i slutspillet - og at komme til slutspillet med et par overraskelser i ærmet.

Jan Pytlick vil sige så meget, at han blandt andet træner alternative forsvarsopstillinger og også nye overgange i angrebet med henblik på slutspillet, hvor det hele afgøres.

Sådan ser det ud i toppen af ligaen
1. København Håndbold 14 kampe 24 point.

2. FC Midtjylland 13 kampe 20 point.

3. Odense HC 13 kampe 18 point.

4. Viborg HK 14 kampe 18 point.

5. Nykøbing Håndbold 13 kampe 17 point.

Odense HC spiller sin næste hjemmekamp 27. januar mod TTH Holstebro.

Skarpt i forsvar - og sikkert i angreb

Odense HC kom tilbage på vindersporet med sejr 23-20 uden mod Randers HK efter et nederlag hjemme, der gjorde ondt - 28-31 til cheftræner Jakob Larsen og Nykøbing Håndbold. Jan Pytlick var tilfreds med de to point i Randers men ikke helt tilfreds med det, han så på banen. Han siger:

- Vi sjuskede i forsvaret, og vi begik for mange tekniske fejl.

- Jule- og nytårspausen er lige forbi, så der kan vel være noget rust?

- Det kan man selvfølgelig godt sige. Men jeg har så gode spillere, at sådan bør det ikke være. Vi trænede også hårdt i pausen.

Pytlick har formentlig alle spillere til rådighed i Ikast, og han noterer sig blandt, at norske Maja Jakobsen er i kontant fremgang efter sin operation for et springer-knæ.

Cheftræneren forventer en kamp i Ikast, hvor de to forsvar vil få helt afgørende betydning.

- Vi skal stå meget skarpt i vort forsvar for at modstå midtjydernes angreb. De har en meget stærk kontrafase, så det bliver også vigtigt, at vi spiller sikkert i angrebet, så de ikke får mulighed for at løbe den kontra, konkluderer Jan Pytlick.

FC Midtjylland vandt det omvendte opgør i Odense 24-17. Det skete 19. september.

Jan Pytlick - også med det lange lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce