Jan Pytlick: Vi skal vinde på hjemmebane

Stine Jørgensen jubler efter en af sine seks scoringer for Odense HC i hjemmesejren på 30-29 over Viborg HK den 7. februar. Søndag aften mødes de to hold til en slutspilskamp i Odense. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Jan Pytlick: Vi skal vinde på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense HC skal ifølge træner Jan Pytlick spille bedre angrebsspil i søndagens første hjemmekamp i slutspillet mod Viborg end i torsdagens udekamp mod Silkeborg-Voel.

Håndbold: Odense HC spiller søndag aften den første hjemmekamp i slutspillet, når den falmede storklub Viborg HK kommer på besøg i Odense Idrætshal.

- Alle kampe er vigtige i slutspillet, men hjemmekampene er specielt vigtige. Vi skal vinde vores hjemmekampe, siger træner Jan Pytlick.

I torsdags fik Odense HC med hiv og sving det ene point med hjem fra Silkeborg-Voel i den første slutspilskamp.

- Vi skal være skarpe i vores angrebsspil, og det var vi ikke mod Silkeborg-Voel. Men jeg har en tro på, at vi bliver skarpe mod Viborg.

- Det er to forskellige hold, og Viborg spiller på en anden måde end Silkeborg-Voel. Det hold, der får fat i forsvaret, vinder kampen, siger Jan Pytlick.

Viborg sluttede grundspillet af med at tabe hjemme til Randers og blev derfor blot nummer seks med 27 point for 22 kampe. I den første slutspilskamp tabte Viborg 26-29 hjemme til FC Midtjylland.

- Jeg har stor respekt for Viborg, men det er et hold, vi skal slå på hjemmebane. Jeg forventer, at det bliver os, der bliver spilstyrende, siger Jan Pytlick, der nævner disse Viborg-profiler:

- De har Stine Bodholt på stregen, og man skal lægge mærke til bagspillerne Line Uno, svenskeren Carin Strömberg og den unge Kristina Jørgensen. Og når Line Haugsted er på toppen, spiller hun godt.

Slutspillet
Stillingen i kvindernes slutspilspulje 2 efter første runde:

1. Odense HC 3 point.

2. FC Midtjylland 3 point.

3. Silkeborg-Voel 1 point.

4. Viborg HK 0 point.

Søndagens program:

15.00 FC Midtjylland-Silkeborg-Voel.

20.30 Odense HC-Viborg HK.

Odense HC fik 2 point med over og FC Midtjylland 1 point med over til slutspillet. Der skal i alt spilles seks runder i slutspillet, og de to bedste går videre til semifinalerne. I tilfælde af pointlighed er placeringen i grundspillet afgørende, og da Odense har den bedste placering i grundspillet af de fire hold, vil Odense altid være bedst placeret i tilfælde af pointlighed.

Tæt på udsolgt

Odense HC stiller med samme trup som i torsdags, og Jan Pytlick glæder sig til at få opbakning fra en tæt på fyldt Odense Idrætshal.

- De melder om tæt på udsolgt, og det er et flot fremmøde en påskesøndag klokken 20.30, siger Odense HC-træneren.

I de to grundspilskampe vandt Odense begge gange knebent over Viborg, 29-25 i Jylland i oktober og 30-29 på Fyn i februar. I sidstnævnte kamp scorede Line Uno ni mål for Viborg, mens Stine Jørgensen blev topscorer for Odense med seks mål.

- Det er så tæt, at man skal være der 100 procent, ellers taber man, siger Jan Pytlick.

Efter første runde af slutspillet har Odense og FC Midtjylland tre point på de to øverste pladser, mens Silkeborg-Voel har et point og Viborg nul.

- Det bliver tæt, og jeg tror flere hold slår hinanden på kryds og tværs. Silkeborg-Voel er så stærke, at de nok skal tage point fra flere af de andre hold, mener Jan Pytlick.

I sidste sæson røg Odense ud til netop Viborg i slutspillet, da Viborg vandt i den tredje kvartfinale. I år er strukturen anderledes, så der spilles to slutspilspuljer, hvor de to bedste fra hver pulje går videre til semifinalerne.

Odense HC-Viborg HK

TV2 Sport kl. 20.30

Jan Pytlick: Vi skal vinde på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce