Jan Pytlick: Aarhus har spillerne, som kan gøre det svært for os

Odenses landsholdsstreg Kathrine Heindahl er ved at være klar igen og forventes at spille i Aarhus. Foto: Lasse Hansen

Jan Pytlick: Aarhus har spillerne, som kan gøre det svært for os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hver sejr bringer Odense HC tættere på den vigtige andenplads i ligaen, og fredag jagter holdet endnu en mod Aarhus United i Aarhus. Og Jan Pytlick mener, at fredagens modstander har, hvad der skal til for at drille de fynske favoritter.

HÅNDBOLD: Med tre kampe tilbage i kvindernes håndboldliga befinder Odense HC sig i en tæt kamp om den andenplads, som giver to point med videre til slutspillet. Samtidig er det dog fynboerne, der har serveretten, og med tre sejre i de sidste kampe, vil de to point være hjemme.

Første opgave bliver Aarhus United fredag aften i Aarhus, og selv om jyderne ligger på en øjeblikkelig tiendeplads, så kræver det en koncentreret indsats fra de fynske favoritter, hvis ikke man skal overgive andenpladsen til FC Midtjylland, mener cheftræner Jan Pytlick.

- Hvis man ser på tabellen, ser den måske ikke så svært ud, men de har de hurtige folk, som kan gøre det svært for os, og som står godt til os. De spiller ofte et forsvar, som går højt på bagspillerne, og det har vi selvfølgelig forberedt os på. Men det kan godt blive vanskeligt, siger han.

Og skal det lykkes Odense HC at tage endnu et skridt mod top to, så skal der noget af det samme til, som holdet har vist på det seneste, hvor man har set stærke ud.

- Vi skal finde den skarphed frem igen, som vi har haft i adskillige kampe nu, og så skal vi fortsætte med at udnytte vores styrker i forsvaret, så vi kan slå kontra, siger Jan Pytlick.

Selv om cheftræneren kan lide, hvad han har set fra sit hold gennem de seneste kampe, så er en træner sjældent helt tilfreds. Og frem mod slutspillet skal der stadig finpudses lidt, siger cheftræneren.

- Der er altid noget, man kan gøre bedre, og vi har snakket om at være mere tålmodige i angrebet for at komme frem til bedre chancer. Det er en svær balance, for man skal jo tage gode afslutninger, når de er der, men vi vil gerne blive bedre til måske at se efter endnu bedre muligheder. Og det er noget, vi har rykket os på allerede, siger han.

I Aarhus regner Odense HC med at være ved fuld styrke. Mod Ajax København sad stregspiller Kathrine Heindahl ude med en akillessene, som drillede. Og selv om hun ikke har trænet fuldt med holdet endnu, så regner Jan Pytlick med, at hun bliver klar.

Jan Pytlick: Aarhus har spillerne, som kan gøre det svært for os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce