Jan Ø. ville gerne have mødt Gade


Jan Ø. ville gerne have mødt Gade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badmintonkometen Jan Ø. Jørgensen spiller tirsdag finale i Copenhagen Masters. Et opgør, hvor han gerne havde set Peter Gade som sin modstander.

Danmark kan alligevel se frem til en finale i Copenhagen Masters med dansk deltagelse. Det sker efter, at badmintonkometen Jan Ø. Jørgensen sikkert besejrede indonesiske Simon Santoso.

Tidligere blev Danmarks badmintonkonge Peter Gade overraskende slået ud af turneringen - og således møder Jan Ø. Jørgensen ikke sin drømmemodstander.

- Jeg ville rigtig gerne have mødt Peter Gade i finalen. Han er jo kongen af denne her turnering, så det ville være helt ideelt at skulle møde ham. Men Dicky Palyama spillede godt mod Gade, og det var fortjent, at han vandt, siger Jan Ø. Jørgensen og fortsætter:

- Men det er vildt fedt at være i finalen. Det var ikke rigtig noget, jeg havde regnet med. Jeg blev egentlig bare glad for invitationen til turneringen - det, syntes jeg, var stort. Så det at stå i finalen er helt vildt og et stort skridt for mig.

I semifinalen viste unge Jørgensen klassespil og fik manifesteret hvorfor, han tidligere på dagen netop blev kåret til årets komet 2009. Mod Simon Santoso var der aldrig rigtig tvivl om hvem, der skulle løbe af med sejren.

- Jeg kommer rigtig godt fra start, og det er som om, at han sover lidt. Det udnytter jeg. Han begynder så at komme mere i gang i løbet af kampen, men jeg får løbende taget de rigtige valg, og slutteligt tror jeg simpelthen, at det er gejsten og viljen, der gør forskellen, forklarer Jan Ø. Jørgensen, der spår en særdeles åben og spændende finale, hvor han skal møde Gades overmand: hollænderen Dicky Palyama.

Jan Ø. ville gerne have mødt Gade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce