Jan Ø. Jørgensen jagter vigtige point i Indien


Jan Ø. Jørgensen jagter vigtige point i Indien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske badmintonspiller har næsten allerede indfriet ambitionen om en top-8-placering i verden før VM.

Der er vigtige point til verdensranglisten på spil, når badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen i denne uge er med ved Super Series-turneringen India Open.

Danskeren, som ligger nummer seks på verdensranglisten, går efter en god seedning til VM i Kina i august.

- Efter OL har målet været at komme i top-8, så jeg får en seedning blandt de otte bedste ved VM, siger Jan Ø. Jørgensen.

- Det er næsten allerede lykkedes, og det er fantastisk, men nu har det vist sig, at der er mulighed for at komme endnu højere op, siger han.

I Indien er danskeren seedet til at nå semifinalerne, hvor verdensranglistens nummer et, malaysieren Lee Chong Wei, ud fra seedningen bliver modstanderen.

Hvis Jan Ø. Jørgensen præsterer godt ved India Open og i de kommende turneringer, kan han håbe at komme i top-4 på verdensranglisten og få en semifinaleseedning ved VM.

- Jeg skal selvfølgelig blive ved med at holde fast i mit spil, så er der mulighed for at komme blandt de fire bedste. Men det er ikke noget, jeg planlægger efter. Jeg har planlagt at spille i Indien, fordi jeg skulle i top-8, siger danskeren.

Jan Ø. Jørgensen skal onsdag i første runde spille mod en indisk kvalifikationsspiller.

Danmark har adskillige topnavne med ved turneringen i New Delhi, hvor OL-sølvvinderne Mathias Boe og Carsten Mogensen er topseedede i herredouble.

I mixeddouble er OL-bronzevinderne Joachim Fischer og Christinna Pedersen seedet til at nå finalen. Det samme er Christinna Pedersen i damedouble, hvor hun spiller sammen med Kamilla Rytter Juhl.

Jan Ø. Jørgensen jagter vigtige point i Indien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce