Jakob Piil: Etapesejrer en befrielse


Jakob Piil: Etapesejrer en befrielse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CYKLING: Jakob Piil viste overraskende flot kørsel på Tourens første bjergetape. Et tab på lidt over tre minutter til Ivan Basso var mindre, end hvad de fleste havde forventet, men glæden gik i langt højere grad på holdets sejr.

- Det er en befrielse med den sejr. Det var lige det, holdet manglede. Det her beviser bare, at Ivan og Carlos er i superform. Det har de bevist perfekt, sagde Jakob Piil.

- Det kunne godt se ud som om, Ivan og Carlos er de to største udfordrere til Lance Armstrong i øjeblikket, men jeg tvivler på, at vi har set det sidste til Jan Ullrich, sagde Jakob Piil om T-Mobile-stjernen, der tabte 2,30 minutter fredag.

12. etape, der bød på både Col d'Aspin og stigningen op til målet i La Mongie, betød, at Jakob Piil fik en klar hjælperolle for Ivan Basso og Carlos Sastre.

- Jeg var to gange nede for at aflevere hjelme og regnfrakker, så hvis jeg ikke havde haft de forpligtelser, kunne jeg nok have gjort det endnu bedre. Måske endda siddet sammen med Ullrich-gruppen. Jeg havde egentlig kun regnet med, at jeg kunne sidde med op over den første stigning, men det gik, sagde Jakob Piil, som kom ind som nummer 32.

I den samlede stilling rykkede danskeren kun tre pladser ned, så han indtager den øjeblikkelige ottendeplads, 6,53 efter Thomas Voeckler (Brioches). Men på trods af den flotte placering, får det ham ikke til at lave om på prioriteringen.

- Der er ingen grund til at jeg kører efter klassementet for at få en 20. plads. Derfor er det måske smartest, at jeg smider 15-20 minutter lørdag for så at køre efter en etapesejr søndag, sagde Jakob Piil. (ritzau)

Jakob Piil: Etapesejrer en befrielse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce