Sværvægteren Rasmus Christiansen fra BK Rollo vandt semifinalen, men han slog sin hånd og måtte derfor trække sig fra finalen ved JM.

Boksning: Sværvægteren Rasmus Christiansen fra Svendborg-klubben BK Rollo var klar til finalen ved de jyske mesterskaber i boksning i Vejle, men den hårdtslående Rollo-bokser måtte trække sig fra finalen.

Rasmus Christiansen boksede en god semifinale mod rutinerede Rajab Sarawi fra Aarhus AK. Rajab Sarawi med 64 kampe på bagen har tidligere vundet JM, været på landsholdet og vundet sølv ved de nordiske mesterskaber. Men Rollos unge Rasmus Christiansen, der har bokset 20 kampe, gik frisk til opgaven og holdt taktikken, som var at holde god afstand til Rajab Sarawi. I første omgang sendte Rasmus Christiansen Aarhus-bokseren til tælling med et hook til kæben, men kampen fortsatte.

I tredje omgang blev de to boksere godt trætte efter en hård kamp, men Rasmus Christiansen sluttede bedst af og vandt sikkert 5-0.

Desværre slog Rollo-bokseren hånden i første omgang, og efter kampen fik han is på en beskadiget kno på slaghånden.

Trods forsøg med bedøvende midler på knoen måtte han trække sig til finalen mod Mark Pedersen fra Hornslet.

Rasmus Christiansen skal nu ind til militæret i fire måneder.

- Vi håber på en stærk sværvægter efter sommeren, siger Henrik Hansen fra BK Rollo.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.