Islænding føler sig tæt på gennembrud i FCK


Islænding føler sig tæt på gennembrud i FCK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kantspilleren Rurik Gislason føler, at han er tættere på at slå igennem i FC København efter en svær start.

Det har været et godt stykke tid undervejs, men det ser ud til, at Rurik Gislason er ved at få sit gennembrud i FC København.

Efter sit skifte fra OB i 2012 var det en svær begyndelse i FCK, men i denne sæson har islændingen spillet sig bedre ind på holdet

- Jeg føler mig i god form. Det eneste, jeg kan gøre, er at levere mit bedste. Og så må andre bedømme, hvordan jeg gør det, siger Gislason.

I søndags scorede Gislason et kanonmål i FCK's 2-1-sejr hjemme over Sønderjyske, og kantspilleren havde også mange andre gode offensive aktioner.

- Det er helt klart min målsætning at få mit gennembrud. Jeg tager et skridt ad gangen, og så håber jeg til sidst, at folk snakker om, at jeg har fået mit gennembrud i klubben, siger Gislason.

Tidligere har FCK-fansene været lidt efter Gislason, og han har også haft svært ved at få spilletid i lange perioder. Det er anderledes nu - under cheftræner Ståle Solbakken.

- I sidste sæson var det svært for mig. Det var et større skridt, end jeg havde forventet. Jeg måtte bare træne godt og blive bedre, tænkte jeg.

- Og jeg syntes, at jeg har været rigtig professionel i denne sæson. Jeg har trænet hårdt og er kommet i god form, forklarer Gislason.

Efter en skidt sæsonstart er defensiven blevet væsentligt bedre hos FCK, og det skyldes en stærkere kollektiv indsats i kampene, mener Gislason.

- Vi forsvarer bedre som et hold, og det er vigtigt. I perioder af denne sæson har vi forsvaret os meget som individualister. Det kommer vi ingen steder med.

- Vi må ikke glemme at arbejde godt for hinanden. I kampene i foråret, hvor vi næsten var blevet mestre, fik vi ikke mange point. Og det var det som, at vi glemte de sidste 10 procent.

- Det tog vi med ind i denne sæson, og det har vist sig at være farligt, lyder det fra Gislason.

FCK har vundet tre og tabt fire ud af de første 11 kampe i Superligaen, og det rækker foreløbig til en skuffende ottendeplads. FCK er 10 point efter førerholdet FC Midtjylland.

Islænding føler sig tæt på gennembrud i FCK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce