Ishockeyunion vil lure i lønnen


Ishockeyunion vil lure i lønnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For at sikre sig, at det nye lønloft i dansk ishockey bliver overholdt, er unionen klar til at kigge i spillernes private konti. Metoden møder kritik.

For de fleste er den personlige lønindkomst en privat sag, men ishockeyspillere i den danske AL-Bank Liga risikerer i fremtiden at få kigget lønsedlen igennem af Danmarks Ishockey Union (DIU).

I et forsøg på at sikre en bedre økonomi omkring dansk ishockey har DIU i samarbejde med klubberne blandt andet besluttet, at der skal være et loft for, hvor meget klubberne må udbetale i løn. Og for at sikre, at klubberne ikke omgår kravene ved at udbetale løn ad andre og mere kreative kanaler, har DIU sikret sig vidtrækkende muligheder for at holde øje med, at det bliver overholdt.

- Der er stort set ikke det, vi ikke kan. Vi kan endda bede om at se en spillers kontoudtog for at se, om han får løn andre steder fra end fra klubben og derigennem sikre, at ingen forsøger at omgå vores lønloft, siger DIU-direktør Enver Hansen til Jyllands-Posten.

Metoden er dog at gå for vidt, mener man i Danske Elitesportsudøveres Forening. Direktør Mads Øland siger, at ingen ansatte i Danmark skal acceptere sådanne vilkår.

- Det kan de glemme. Det kommer ikke til at foregå på den måde. Det er slet ikke tilladt at lave regler i Danmark, hvor betingelserne for at være ansat er, at man stiller sine kontoudtog til rådighed.

Ishockeyunion vil lure i lønnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce