Ishockey-navne


Ishockey-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg-træner Peter Gommesen har ikke været tilfreds med den linje, som dommerne lagde i vestjydernes klare nederlag til Rødovre. Dommerne er blevet opfordret til en ny linje med flere matchstraffe, og det betød, at Esbjerg ud over en øretæve på 1-10 også vendte hjem fra Rødovre med tre matchstraffe. - Vi må huske på, at ishockey er en kontaktsport, og det netop er fascinationen ved de hårde tacklinger og det hurtige og kontante spil, der henter publikum i hallerne, skrev han blandt andet i kampprogrammet.

Den tidligere OIK'er Brett Lysak samt Jannick Christensen og Darcy McConvey var derfor alle i karantæne, og da Esbjerg i forvejen er hårdt ramt af skader, forstår man trænerens frustrationer.

Det hele skal dog ikke være ynk. Esbjerg havde til gengæld kaptajn Andreas Andreasen tilbage efter at have siddet ude med skinnebensbetændelse. Og så skal man ikke glemme, at Esbjerg nåede at få backen Martin Thimm spilleberettiget efter mandagens kontraktoffentliggørelse. Thimm har tidligere spillet i AaB og en kortere periode i Hvidovre.

Claus Arnsbæk, kendt skikkelse i fynske bordtenniskredse, har tætte forbindelser til bagmanden bag navnet Granly Hockey Arena, og han behøvede stort set blot at nikke til vagterne, før den fynske presse fik lettet arbejdet med at finde pressepladserne gevaldigt.

Til gengæld var vagterne efter det fynske trænerpar Dean Fedorchuk og Pär Johansson, men det fynske makkerpar slap dog nådigt igennem til tribunerne under opvarmningen, da vagterne blev gjort opmærksomme på d'herrers ærinde.

Ishockey-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce