Ishockey: Skarpe Bulldogs slog mestrene

Bulldogs-topscorer Dale Mitchell i duel med Esbjergs Jeppe Vinther i sæsonens første møde. Mitchell scorede til 3-1 i tirsdagens sejr på 4-2 over Esbjerg. Foto: Yilmaz Polat

Ishockey: Skarpe Bulldogs slog mestrene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Bulldogs scorede tre hurtige mål i sidste del af anden periode og nedlagde formstærke mestre fra Esbjerg.

Ishockey: Tre mål på seks minutter i anden periode gav Odense Bulldogs en sejr på 4-2 over Esbjerg Energy i den sidste hjemmekamp inden jul.

Dermed holder Odense Bulldogs fast i andenpladsen med 59 point efter 30 runder, to point efter Herning. Odense har fem point ned til Aalborg Pirates og Frederikshavn. Bulldogs gæster på fredag Aalborg, inden julefreden kan sænke sig over hockeyland.

Formstærke Esbjerg havde hentet point i de otte foregående kampe, men denne tirsdag måtte mestrene drage tomhændet hjem fra Fyn. Ligesom i det første møde i Odense i september, hvor Bulldogs vandt 7-3.

Yannick Vedel gav Bulldogs en drømmestart, da den opportunistiske angriber fulgte op på sin egen afslutning og passerede Mathias Seldrup i Esbjergs mål. Yannick Vedel har et herligt drive hen over isen og jagter enhver løs puck i troen på, at det kan føre noget godt med sig. Hans arbejdsraseri forplantede sig til resten af Bulldogs-mandskabet.

Bulldogs havde vasket den sløje lørdagsindsats mod Hvidovre af sig og spillede med en helt anden indstilling til dysten mod mestrene. Der var mere fart i Bulldogs-skøjterne denne aften.

Dale Mitchell driblede ned gennem det vestjyske forsvar med snurrige manøvrer, inden han uselvisk fandt sin landsmand Anthony Camara midt foran mål. Men Camaras fornuftige afslutning blev reddet af Seldrup.

Odense Bulldogs-Esbjerg Energy 4-2 (1-0, 3-1, 0-1)
Ishockeyligaen
Mål: 1-0 Yannick Vedel (0.43). Assist: Jonas Hansen og Sebastian Ehlers.

1-1 Anders Koch (30.18). Assist: Sune Hjulmand og Niklas Andersen.

2-1 Rasmus Bjerrum (30.59). Assist: Dale Mitchell.

3-1 Dale Mitchell (33.39). Assist: Anthony Camara og Sebastian Ehlers.

4-1 Martin Larsen (36.56). Assist: Anthony Camara og Dale Mitchell.

4-2 Justin Crandall (58.22). Assist: Nicholas Crawford og Carson McMillan.

Udvisninger: Odense Bulldogs: 3 x 2 min. Esbjerg Energy: 3 x 2 min.

Bedste spillere: Odense Bulldogs: Yannick Vedel. Esbjerg Energy: Justin Crandall.

Dommere: Jacob Grumsen og René Jørgensen.

Tilskuere: 996.

Næste kamp: Fredag 22. december kl. 19.30: Aalborg Pirates-Odense Bulldogs.

Tre hurtige mål

Mestrene fik arbejdet sig ind i kampen og viste noget af det hurtige og pasningssikre spil, der har givet mesterskabet til Esbjerg de to seneste år.

Anders Koch fik udlignet midt i anden periode, men de omkring 20 gulklædte Esbjerg-supportere fik ikke sunget deres i øvrigt korrekte slagsang "Vi er mestrene" færdig, før de blev overdøvet af et fynsk jubelbrøl i hallen. Den tidligere Esbjerg-spiller Rasmus Bjerrum tog chancen med et skud, som gled under benskinnerne hos Mathias Seldrup til 2-1 til Odense Bulldogs.

Et par minutter senere huggede Dale Mitchell til med et håndledssvirp. Pucken strøg op i målhjørnet til 3-1.

Martin Larsen slog til i powerplay med et slagskud, hvor returpucken via endebanden bag mål ramte målmand Seldrup i ryggen, så pucken gik i mål til 4-1, hårdt presset af Rasmus Bjerrum foran mål.

Esbjerg pressede på i sidste periode, men Bulldogs forsvarede sig kløgtigt med en stærkt spillende Robin Rahm som en solid ankermand.Justin Crandall fik reduceret til 4-2 med halvandet minut igen, men det var for sent for Esbjerg, selv om det sidste minut var et langt pres mod Odenses mål med seks mod fem, efter at den vestjyske målmand var taget ud.

Ishockey: Skarpe Bulldogs slog mestrene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce