Ishockey: Odense Bulldogs vil starte på en frisk mod mestrene

Odense Bulldogs' canadiske topscorere Anthony Camara (i midten) og Dale Mitchell (til højre) kæmper om pucken med Esbjerg-amerikanerne Michael Fine og Colin Vock i de to holds første møde i denne sæson, hvor Odense vandt 7-3. Foto: Yilmaz Polat

Ishockey: Odense Bulldogs vil starte på en frisk mod mestrene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg Energy er tirsdagens modstander i Odense Isstadion i et opgør mellem to hold, der begge har tabt de to seneste kampe.

Ishockey: Det er to sejrssultne hold, der tirsdag aften mødes til før-julebal i Odense Isstadion. Både Odense Bulldogs og Esbjerg Energy har tabt de to seneste kampe, men holdene har dog fået point ud af anstrengelserne. Esbjerg spillede uafgjort i ordinær tid både mod Rødovre i fredags og mod Aalborg i søndags, men begge gange tabte vestjyderne efter overtid eller straffeslagskonkurrence.

Odense Bulldogs tabte i lørdags skuffende 0-1 efter overtid hjemme til bundholdet Hvidovre dagen efter nederlaget på 7-3 ude til topholdet Herning.

Den canadiske Bulldogs-kaptajn, backen Jacob Johnston, har denne udlægning af nederlaget til Hvidovre:

- Det var et skuffende nederlag. Vi ville meget gerne have haft de tre point. Vi havde vores chancer, men udnyttede dem ikke. Samtidig gav vi dem for meget plads. Forhåbentlig bliver det bedre til næste kamp, siger Jacob Johnston til Odense Bulldogs' hjemmeside.

- Vi skal være bedre ren taktisk, spille smartere og rydde op i forsvarszonen. Vi kunne sagtens have fået et bedre resultat i dag (lørdag, red.). Vi skal bare have trykket på "genstart-knappen" og starte på en frisk. På en sæson vil man altid have op- og nedture. Vi har haft en skuffende weekend, men vi skal nok komme stærkt tilbage, siger Jacob Johnston til bulldogs.dk.

Bulldogs ligger dog stadig fint i tabellen som nummer to efter en mere end godkendt første del af sæsonen, hvor det er blevet til 56 point i de første 29 kampe. Esbjerg, der har vundet DM de seneste to år, ligger på en syvendeplads med 48 point for 29 kampe. Men der er kun tre point op til Frederikshavn på fjerdepladsen.

 

Formstærke Esbjerg

Esbjerg startede sæsonen svagt, men vestjyderne er det mest formstærke hold, hvis man kigger på de 10 seneste kampe. Her har Esbjerg hentet 21 point, mens Odense i samme tidsrum har hentet 17 point.

I de to holds seneste indbyrdes opgør vandt Esbjerg 4-1 hjemme for fire uger siden, mens Odense i slutningen af september vandt 7-3 hjemme over Esbjerg.

Begge hold har nordamerikanere som holdets udenlandske angrebsprofiler, og den tidligere NHL-spiller Carson McMillan er ikke overraskende Esbjergs topscorer. Den 29-årige canadier, der er i gang med sin anden sæson i Esbjerg, har scoret et point i snit i de første 29 kampe, fordelt på 14 mål og 15 assister.

Hos Bulldogs er canadierne Dale Mitchell og Anthony Camara noteret for henholdsvis 35 og 32 point indtil nu, men de var som de øvrige Bulldogs-spillere ikke specielt synlige i lørdagens nederlag mod Hvidovre.

Kampen mod Esbjerg begynder tirsdag klokken 19.00.

Ishockey: Odense Bulldogs vil starte på en frisk mod mestrene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce