Ishockey: Odense Bulldogs i generalprøve på pokalsemifinale

Slåskamp på isen mellem Rungsteds Mathias Røndbjerg og Odense Bulldogs' Søren Nielsen i de to holds første møde i oktober, hvor Bulldogs vandt 2-0. I baggrunden Anthony Camara, der efter sin fyring i Odense tidligere på ugen allerede har fundet en ny klub i Graz i Østrig. Foto: Peter Leth-Larsen

Ishockey: Odense Bulldogs i generalprøve på pokalsemifinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Bulldogs gæster Rungsted 14 dage før, de to hold mødes i pokalsemifinalen ved det prestigefyldte Final Four-stævne.

Ishockey: Fredagens kamp i Bitcoin Arena i Rungsted giver et fingerpeg om, hvordan det aktuelle styrkeforhold er mellem de to hold, der om 14 dage mødes i pokalsemifinalen i VM-arenaen i Herning ved det prestigefyldte Final Four-stævne.

Både Rungsted Seier Capital og Odense Bulldogs har oplevet flere nederlag end sejre den seneste tid. Rungsted har kun vundet én af de seneste fem kampe, mens Odense kun har vundet én af de seneste seks kampe. Men Rungsted har trods alt fået point hver gang, da alle nederlagene først er kommet efter overtid eller straffeslag. Odense har også fået point i to af de nylige nederlag, senest med 4-4 i ordinær tid i tirsdags mod Frederikshavn efter en håbløs start, hvor Bulldogs kom bagud 0-3 efter 13 minutter.

Det er de to seneste sæsoners pokalmestre, der mødes fredag aften klokken 19.45. Begge klubber satser på pokalturneringen som en kærkommen lejlighed til at hente en titel, nu hvor DM-trofæet tilsyneladende er permanent på jysk jord. I hvert fald skal vi tilbage til 2002 for at finde den seneste DM-titel til et hold uden for Jylland. Dengang var det pudsigt nok Rungsted, der vandt DM efter finalesejr over Odense.

Fuldt hus mod Rungsted

Men inden pokalsemifinalen i Herning fredag 19. januar gælder det point i kampen om at komme i top-seks, der går direkte til kvartfinalerne. Odense er på fjerdepladsen med 60 point, Rungsted har 54 point som nummer syv. Men Odense har spillet en eller to kampe færre end de øvrige tophold.

Odense Bulldogs har hentet alle ni point i sæsonens tre tidligere indbyrdes opgør, senest 4-2 i starten af december i en velspillet kamp, hvor Bulldogs-målmand Robin Rahm stod fremragende og reddede 48 af 50 skud. Desuden scorede Dale Mitchell to mål for Bulldogs i en kamp, hvor Rungsteds kaptajn, landsholdslegenden Morten Green, fik comeback efter en lang skadespause og scorede åbningsmålet i Odense Isstadion.

Rungsted med sidste sæsons Bulldogs-træner, Peter Johansson, som træner har ikke været i kamp i 2018. Seneste optræden var overtidsnederlaget på 1-2 hjemme til Aalborg lige før nytår. I den kamp scorede Morten Green den enlige Rungsted-kasse.

Camara til Østrig

I tirsdags ophævede Bulldogs kontrakten med topangriberen Anthony Camara efter en batalje ved træning, og mens den fynske klub leder efter en afløser, har Camara allerede fundet en ny klub. Den temperamentsfulde canadier har skrevet kontrakt med Graz i den østrigske liga. På klubbens hjemmeside kommer man ikke nærmere ind på den bratte afsked med Odense, men konstaterer, at han scorede 37 point (15 mål og 22 assister) i 27 kampe for Odense Bulldogs.

"Vi glæder os meget til mange mål af vores nye nummer 36, Anthony Camara," skriver Graz 99'ers på hjemmesiden. Camara får altså samme rygnummer som i Odense.

Graz ligger nummer ni i den østrigske liga med 46 point i 36 kampe.

Ishockey: Odense Bulldogs i generalprøve på pokalsemifinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce