Ishockey: Odense Bulldogs har respekt for formstærke Herlev

Odense Bulldogs' målmand, Robin Rahm, stod blændende i tirsdagens sejr over Rungsted og er ligaens bedste målmand med en redningsprocent på 93,8 inden fredagens udekamp mod Herlev Eagles. Foto: Lasse Hansen

Ishockey: Odense Bulldogs har respekt for formstærke Herlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herlev Eagles med flere tidligere Bulldogs-spillere har vundet tre kampe i træk før fredagens hjemmekamp mod topholdet Odense Bulldogs.

Ishockey: Det er øjeblikkets mest brandvarme mandskaber, der tørner sammen til julefredagsbal i Herlev Skøjtehal. Både Herlev Eagles og Odense Bulldogs har hentet maksimumpoint ni i de tre seneste kampe. Odense har endda vundet fire kampe i træk, men Herlevs tre sejre er en af de store overraskelser i årets ishockeyliga. Det notoriske bundhold vandt kun to de første 22 kampe, men nu er holdet oppe på fem sejre og har 18 point for 25 kampe som nummer 10 og næstsidst i ligaen.

- De har fået selvtillid og fået troen på, at alt kan lade sig gøre, siger Mads True, assistenttræner for Odense Bulldogs.

I sæsonens to første indbyrdes møder vandt Herlev 5-4 efter overtid hjemme, mens Bulldogs vandt 5-1 i Odense.

- De er kommet stærkt ud i kampene mod os, hvor de tacklede og satte os under pres. Vi havde lidt tur i den i hjemmekampen, hvor vi fik tre hurtige mål. Vi har respekt for dem, siger Mads True.

Flere tidligere Bulldogs-spillere som Frederik Bjerrum, Mikkel Ankjær Nielsen, Mathias Thinnesen og Mike Daugulis spiller nu for Herlev. Frederik Bjerrum, lillebror til Bulldogs' Rasmus Bjerrum, lagde op til alle tre mål i tirsdagens 3-0-sejr i Gentofte, assissterede ved de tre første mål i søndagens 5-2-sejr over Aalborg og scorede et mål i sidste fredags 3-1-sejr i Herning.

Skal arbejde hårdere

Odense Bulldogs topper ligaen med 51 point for 25 kampe efter tirsdagens hjemmesejr på 4-2 over Rungsted.

- Vi kunne godt arbejde hårdere og skøjtede ikke så meget, som vi skulle. Vi skal have kortere skift, så man kan arbejde 100 procent hver gang, man er inde, siger Mads True. 

- Men det er rart at vinde på en dag, hvor man ikke spiller op til sit bedste, siger Mads True, der bortset fra den unge back Nicolai Eriksen kan melde om en skadesfri trup.

Jakob Wittendorf sidder igen over som den 13. angriber i truppen. Der er kun plads til 12 angribere i de fire kæder.

Der er kampstart klokken 20.00 i Herlev Skøjtehal.

Ishockey: Odense Bulldogs har respekt for formstærke Herlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce