Ishockey: Målfarlig angriber forlænger kontrakten med Odense Bulldogs

Yannick Vedel i flyvende stil for Odense Bulldogs i en af sæsonens kampe mod Rungsted. Den 23-årige angriber har scoret 10 mål indtil nu i denne sæson. Foto: Peter Leth-Larsen

Ishockey: Målfarlig angriber forlænger kontrakten med Odense Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Angriberen Yannick Vedel har inden tirsdagskampen mod Frederikshavn forlænget kontrakten med Odense Bulldogs frem til sommeren 2020.

Ishockey: Han kom til klubben som en af de sidste spillere i slutningen af august lige før sæsonstart, men Yannick Vedel har taget Odense Bulldogs med storm. Den 23-årige angriber med en fortid i Gentofte og Herlev har været en af holdets mest eksplosive angribere med en stærk speed kombineret med en solid fysik og stor fightervilje.

Med 10 mål er Yannick Vedel holdets fjerdemest scorende efter de tre topangribere i førstekæden, Dale Mitchell, Anthony Camara og Søren Nielsen.

Nu har Yannick Vedel og Odense Bulldogs forlænget aftalen med yderligere to år, så de har papir på hinanden til sommeren 2020.

- Jeg er taknemmelig for den fornemme behandling jeg har fået af ledelsen, fansene og ikke mindst holdkammeraterne. Forlængelsen på to år er et tydeligt tegn på, at klubben er glad for mig, og jeg er glad for klubben, siger Yannick Vedel i en pressemeddelelse.

Yannick Vedel flyttede til Odense, da han blev optaget på medicinstudiet på SDU.

- Yannick kom til Odense lidt uventet før sæsonstarten, men har virkelig vist sig at være et godt bekendtskab. Han har blandt andet med sin fart, fysiske styrke og lederegenskaber været en del af de gode resultater, vi hidtil har skabt. Vi er derfor rigtig glade for, at Yannick er her de næste to sæsoner, og vi tror på, at han får en stor fremtid i Odense, siger Odense Bulldogs' formand, Henrik Benjaminsen.

Glad for Odense

Yannick Vedel er glad for at være på Fyn.

- Denne sæson har været en fornøjelse, da Odense er en super god klub at spille i. Vi spiller på højt plan, fansene er mange og drengene i omklædningen har det rigtig godt sammen. Jeg er blevet rigtig glad for byen og slog til med det samme, da jeg fik muligheden for at blive hos de gode holdkammerater, de dedikerede fans og en dygtig trænerstab. Alt i alt tror jeg på, at vi kan hente titler med hjem til Odense de kommende år, og jeg glæder mig til, at det for alvor går løs i 2018, siger Yannick Vedel.

Efter nytårsfuseren mod Rødovre i lørdags, hvor en føring på 2-0 blev forvandlet til et nederlag på 2-3, får Yannick Vedel og de øvrige Bulldogs-spillere allerede på årets anden dag en ny chance for at glæde de fynske hockeyfans.

Tirsdagens modstander i Odense Isstadion er et andet af topholdene, Frederikshavn, der i lørdags også tabte 2-3 hjemme - dog først efter straffeslag til Gentofte.

Bulldogs har vundet sæsonens tre første opgør mod Frederikshavn, alle tre i ordinær tid, heraf to på udebane.

Men det er blevet til nederlag i fire af de seneste fem kampe hen over jul og nytår for Bulldogs, der er på fjerdepladsen med 59 point for 32 kampe. Bulldogs har dog spillet to kampe færre end alle de øvrige hold i top-syv, og der er kun tre point op til Aalborg på andenpladsen og to point op til Frederikshavn på tredjepladsen.

Der er kampstart tirsdag klokken 19.00 i Odense Isstadion.

Ishockey: Målfarlig angriber forlænger kontrakten med Odense Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce