Ishockey: Herlev åd også Bulldogs

Dale Mitchell, her i en tidligere kamp mod Hvidovre, lagde op til Rasmus Bjerrums udligning til 2-2 for Odense Bulldogs et minut før tid og sikrede et point til Bulldogs i kampen, som Herlev vandt 3-2 efter overtid. Foto: Lasse Hansen

Ishockey: Herlev åd også Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herlev Eagles tog den fjerde sejr i træk og bremsede vinderstimen hos topholdet Odense Bulldogs, som dog fik et point ud af kampen med en sen udligning i ordinær tid.

Ishockey: Upåagtede Herlev Eagles fortsatte den imponerende opadstigende decemberkurve med den fjerde sejr på stribe i julemåneden. Fredag aften blev det foran 412 tilskuere i Herlev Skøjtehal til sejr 3-2 efter overtid over topholdet Odense Bulldogs, som fik bremset en sejrsstime på fire sejre i træk.

Bulldogs fik dog et point ud af kampen ved at vende 0-2 til 2-2 i ordinær tid.

Den tidligere Bulldogs-fighter Mike Daugulis bragte Herlev foran to minutter før udløbet af første periode, da canadieren i et powerplay fik pucken i mål på forarbejde af Thomas Søndergaard og Frederik Bjerrum, mens Bulldogs-backen Nick Walters var udvist.

Fire minutter inde i anden periode øgede Christoffer Gathy til 2-0. Søren Nielsen fik i powerplay reduceret til 2-1 på assist fra Martin Larsen og Anthony Camara to minutter før slutsignalet for anden periode.

Bulldos pressede på i tredje periode, og halvandet minut før tid blev målmand Robin Rahm erstattet med en ekstra markspiller. Det gav pote, da Rasmus Bjerrum et minut før tid udlignede til 2-2 på assist fra Dale Mitchell og Nick Walters.

Men blot 45 sekunder inde i overtiden scorede Thomas Søndergaard sejrsmålet for hjemmeholdet, assisteret af Frederik Bjerrum og Karl Beckman.

Det var tredje gang, de to hold mødtes i denne sæson, og Herlev har nu vundet to af de tre matcher, begge på hjemmebane efter overtid.

Herning tilbageerobrede førstepladsen med en hjemmesejr på 6-3 over Aalborg. Herning er nu to point foran Odense Bulldogs.

Esbjerg vandt 3-1 hjemme over Gentofte, og bundholdet Hvidovre fik sæsonens blot tredje sejr i ordinær tid med 3-2 hjemme over Rødovre. 

Odense Bulldogs spiller næste gang på tirsdag hjemme mod Sønderjyske, der fredag aften tabte 3-4 hjemme til Rungsted.

Ishockey: Herlev åd også Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce