Ishockeyligaen

Herlev Eagles tog den fjerde sejr i træk og bremsede vinderstimen hos topholdet Odense Bulldogs, som dog fik et point ud af kampen med en sen udligning i ordinær tid.

Ishockey: Upåagtede Herlev Eagles fortsatte den imponerende opadstigende decemberkurve med den fjerde sejr på stribe i julemåneden. Fredag aften blev det foran 412 tilskuere i Herlev Skøjtehal til sejr 3-2 efter overtid over topholdet Odense Bulldogs, som fik bremset en sejrsstime på fire sejre i træk.

Bulldogs fik dog et point ud af kampen ved at vende 0-2 til 2-2 i ordinær tid.

Den tidligere Bulldogs-fighter Mike Daugulis bragte Herlev foran to minutter før udløbet af første periode, da canadieren i et powerplay fik pucken i mål på forarbejde af Thomas Søndergaard og Frederik Bjerrum, mens Bulldogs-backen Nick Walters var udvist.

Fire minutter inde i anden periode øgede Christoffer Gathy til 2-0. Søren Nielsen fik i powerplay reduceret til 2-1 på assist fra Martin Larsen og Anthony Camara to minutter før slutsignalet for anden periode.

Bulldos pressede på i tredje periode, og halvandet minut før tid blev målmand Robin Rahm erstattet med en ekstra markspiller. Det gav pote, da Rasmus Bjerrum et minut før tid udlignede til 2-2 på assist fra Dale Mitchell og Nick Walters.

Men blot 45 sekunder inde i overtiden scorede Thomas Søndergaard sejrsmålet for hjemmeholdet, assisteret af Frederik Bjerrum og Karl Beckman.

Det var tredje gang, de to hold mødtes i denne sæson, og Herlev har nu vundet to af de tre matcher, begge på hjemmebane efter overtid.

Herning tilbageerobrede førstepladsen med en hjemmesejr på 6-3 over Aalborg. Herning er nu to point foran Odense Bulldogs.

Esbjerg vandt 3-1 hjemme over Gentofte, og bundholdet Hvidovre fik sæsonens blot tredje sejr i ordinær tid med 3-2 hjemme over Rødovre. 

Odense Bulldogs spiller næste gang på tirsdag hjemme mod Sønderjyske, der fredag aften tabte 3-4 hjemme til Rungsted.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.