Ishockeyligaen

Efter 12 dages kamppause skal Odense Bulldogs med ny træner forsøge at fastholde den imponerende statistik med lutter sejre mod de jyske hold, når turen går til Aalborg.

Ishockey: Resultaterne har været yderst svingende for Odense Bulldogs indtil nu i denne endnu spæde sæson, men alligevel har der været et opsigtsvækkende mønster. Bulldogs har spillet fem kampe mod jyske hold, og de er alle vundet i ordinær tid, lig med fuldt hus 15 point for fem kampe. Til gengæld har Bulldogs spillet fire kampe mod sjællandske hold, og de er alle tabt - to af dem dog først efter overtid, så de har kastet to point af sig.

Jyderne er de stærkeste hold i ligaen, så det er bemærkelsesværdigt, at Bulldogs har hentet maksimumpoint mod hold som Herning, Esbjerg, Frederikshavn og Aalborg. Og lige så besynderligt, at Bulldogs har smidt point til de upåagtede sjællandske hold som Herlev, Hvidovre og Rødovre, der vanen tro indtager nogle af de nederste pladser i tabellen.

Bulldogs står noteret for 17 point efter de første ni kampe og er på en delt fjerdeplads. Bulldogs har dog spillet en kamp færre end de fleste hold i rækken.

I et noget ujævnt kampprogram har Bulldogs haft 12 dages kamppause, mens de øvrige hold har været i aktion op til flere gange i oktober.

Men fredag aften skal Bulldogs med en ny træner i skikkelse af svenske Mikael Gath, der onsdag afløste finske Kari Rauhanen, igen i kamp, når turen går til Aalborg for at møde Pirates. I sæsonpremieren vandt Bulldogs 5-1 hjemme i en kamp, der først blev afgjort i det sidste minut, hvor Jakob Wittendorf scorede to gange i et tomt mål.

Aalborg Pirates har tabt de to seneste kampe til Gentofte og Esbjerg, og lige nu er Aalborg nummer otte, to point efter Bulldogs.

I de seneste to kampe vandt Bulldogs over Esbjerg og Herning, hvor Sebastian Ehlers var den eneste fraværende spiller. Men den tidligere Aalborg-spiller er formentlig klar til at spille mod sin gamle klub fredag aften kl. 19.30 i Gigantium i Aalborg.

 

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.