Internationalt snit over speedminton


Internationalt snit over speedminton

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BADMINTON: Badminton-sporten har på det seneste støvet sit image gevaldigt af ved at flytte udendørs. Banen har en anden dimension og bolden er markant anderledes end de gåsefjer, der anvendes vinteren igennem i de danske haller.

I dag afvikler Speedminton Club Odense er stort stævne på Tennis Club Odenses anlæg i Ådalen. Skulle vejret drille flyttes arrangementet dog indendørs til Fruens Bøges tennishaller.

Formanden for Speedminton Club Odense, Rasmus Skousen, har store forventninger til dagens turnering:

Store navne

- Det bliver vildt. Der kommer spillere fra Sverige, Tyskland, Frankrig og England. Og det er vel og mærke de stærkeste fra hver nation, der stiller til start. Derudover har vi fået accept to af Danmarks bedste badmintonspillere, Mathias Boe og Kasper Ødum, der har meldt deres ankomst, så der bliver virkelig mulighed for at få en stor oplevelse og se badminton på en helt anden måde. Faktisk kan det vel sammenlignes med beach-volley, der jo også byder på mere show end traditionel volley, forklarer Rasmus Skousen.

Der forventes omkring 50 deltagere i herresingle og 10-15 i damesingle.

Man kan prøve selv

Man kan faktisk også blot møde frem kl. 11.00 i morgen, hvis lysten skulle melde sig. Der er med garanti lagt op til fest og farver, idet musikken vil flyde ud af højttalerne under hele turneringen og når pengepræmierne er uddelt er der after-party på et diskotek i byens centrum.

Internationalt snit over speedminton

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce