Ingen ryster i bukserne i Bjerringbro


Ingen ryster i bukserne i Bjerringbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ligaens suveræne tophold Bjerringbro-Silkeborg byder den nye klub AG København velkommen. De er på ingen måde skræmt over den kommende københavnske trussel.

Bjerringbro-Silkeborgs direktør, Frank Lajer, og storprofilen Mads Ø. Nielsen er ikke nervøse over den fusion, der torsdag blev lavet mellem håndboldklubberne AG Håndbold og FCK Håndbold - nu AG København. De glæder sig til i fremtiden at kunne byde deres publikum på håndboldkampe af bedste kaliber.

- Jeg synes, at det er et rigtig spændende projekt. Man kan jo få nogle fantastiske kampe mellem Jyllands største hold og holdet fra København. Jeg er sikker på, at vores tilskuere er klar til at fylde de største haller i Jylland, hvis der kommer sådan et stort hold på besøg, siger Frank Lajer og understreger, at han på ingen måde frygter den nye storklub.

- Ja, det er mange penge, der bliver skudt ind i projektet, men penge er ikke alt. Vi ved godt, hvor lang tid det tager at få sådan noget til at fungere på højeste niveau, siger direktøren.

Bjerringbro-profilen Mads Ø. Nielsen byder ligeledes det nye hold velkommen, men kan både se positive og negative perspektiver i sammenlægningen.

- Det, man kan frygte, er, at der bliver nogle få suveræne hold, der bliver meget bedre end alle de andre hold i ligaen. Det har vi måske set lidt i dameligaen, og det, synes jeg, ville være synd. Men vi vil forhåbentlig give dem nogle nederlag, når de kommer på besøg. Det bliver en hård konkurrent, men det ville også være kedeligt, hvis der ikke var nogle gode at spille imod. Så det, synes jeg, er fint. Vi glæder os til at spille mod dem, siger han.

Mads Ø. Nielsen vurderer også, at sammenlægningen måske på længere sigt kan blive en fordel for dansk håndbold i international sammenhæng.

- Hvis de virkelig kan få skabt et storhold, der kan gøre sig gældende i Europa, så giver det selvfølgelig lidt mere anerkendelse af dansk håndbold på international plan, hvilket jo er meget positivt, siger Mads Ø. Nielsen.

Ingen ryster i bukserne i Bjerringbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce