Ingen forskel i tabellen: Otterup HK skuffet over nederlag i Randers

Nederlaget har ikke betydning i tabellen for Otterup, men skuffelsen var alligevel stor. Arkivfoto: Arne Rasmussen

Ingen forskel i tabellen: Otterup HK skuffet over nederlag i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag tabte Otterup HK 29-26 til Randers HH på udebane. Nederlaget rykker ikke ved Otterups situation, men trænere og spillere var alligevel skuffet over resultatet.

Håndbold: Otterup HK måtte se sig slået på udebane med 29-26 mod Randers HH fredag aften i herrernes førstedivision. For sent fik fynboerne løst Randers' angrebsspil, og derfor blev det en sikker sejr til jyderne.

Kampen startede forholdsvis lige, men efter omkring tolv minutters spil tog Randers målmanden ud i angrebet. Den taktiske ændring betød, at hjemmeholdet trak fra mod pausen, og første halvleg endte derfor med en føring på 15-12 til hjemmeholdet.

I anden halvleg blev hullet endnu større, og første til sidst fik Otterup pyntet lidt på resultatet i en kamp, som aldrig blev rigtig spændende efter pausen.

Ikke helt uden betydning

Efter kampen var cheftræner Daniel Nielsen ærgerlig over, at han og holdet ikke ramte dagen mod topholdet.

- Vi spiller en fin kamp, men det er ikke nok mod Randers. Der skal man spille en rigtig god kamp for at vinde. Vi får først løst deres syv mod seks til sidst, da vi går i 4-2 i forsvaret og får skabt noget tumult. Derfor ser det også mere tæt ud, end det var. Vi var aldrig rigtig i nærheden, sagde han kort efter slutfløjt.

Nederlaget har ikke nogen betydning i tabellen, hvor Otterup er sikker på overlevelse og ikke kan nå noget, men det betyder ikke, at man trækker på skuldrene over at tabe.

- Vi er rigtig ærgerlige, og der er super dårlig stemning i omklædningsrummet. Det kan godt være, at det udefra ikke betyder noget, men der er meget på spil for de her folk, som lever og ånder for spillet. Derfor havde vi håbet, at vi ville gøre det bedre i dag, sagde træneren

Næste opgave i førstedivision for Otterup HK er den 2. april, når rækkens tophold, TMS Ringsted, kommer til Nordfyn.

Ingen forskel i tabellen: Otterup HK skuffet over nederlag i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce