Ingen Uefa-finale til Gravgaard


Ingen Uefa-finale til Gravgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods en føring til Hamburger SV lykkedes det for Werder Bremen at vinde på udebane og kvalificere sig til Uefa Cup-finalen.

Werder Bremen kvalificerede sig torsdag aften til Uefa Cup-finalen, da holdet ude mod Hamburger SV vandt 3-2. Samlet efter to kampe blev det 3-3, og dermed gik Werder videre i kraft af reglen om flest scorede mål på udebane.

Efter et kvarter af kampen tydede alt ellers på, at Michael Gravgaard skulle en tur til Istanbul for at spille finale. Her havde hjemmeholdet bragt sig foran med 1-0 ved Ivica Olic og førte således samlet med 2-0 og havde samtidig opbakning fra 50.000 tilskuere i ryggen.

Men Werder, der ellers har haft en dårlig sæson i Bundesligaen, viste fantastisk moral og fik vendt opgøret i kraft af mål af Diego, Claudio Pizarro og Frank Baumann. Det sidste mål var Michael Gravgaard involveret i, uden at man kan klandre ham for noget. Han ville i en ufarlig situation lægge bolden tilbage til sin målmand, men bolden ramte et krus, der lå på banen, og bolden røg i stedet ud over baglinjen, som Werder udnyttede til at score til 3-1.

Ivica Olic reducerede i slutningen af kampen med sit niende mål i turneringen, men det var ikke nok, og nu skal Werder Bremen i Istanbul møde ukrainske Shakhtar Donetsk, der i den anden semifinale sendte Dynamo Kiev ud.

Dermed stod Werder Bremen, der ikke har en skadet Daniel Jensen til rådighed, for anden gang på kort tid i vejen for en finale for Michael Gravgaard. I sidste måned vandt Werder Bremen samme sted i den tyske pokalsemifinale.

Ingen Uefa-finale til Gravgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce