Otterup Hallen, Indefodbold Herrer, Driving Academy Cup:

Fodbold og julesul fik lørdag før nytårsaften nogle hårde spark og heftige tacklinger ved indefodboldstævnet i Otterup Hallen. Her havde 24 hold sat hinanden stævne ved Driving Academy Cup, som ud over flotte præmier også leverede såkaldte GPM point, som kan tæller ved DM og Fynsmesterskabet i indefodbold.

-De fleste hold var lokale fynske hold, men der var også en håndfuld mere seriøse hold fra Jylland, fortæller stævneleder Patrick Thomsen.

Da regnebrættet efter mange tætte, intense og temperaments-fremkaldende opgør - og en tæt finale - skulle gøres op, var det et Odense-hold, nemlig Unidrain, der løb med førstepræmien på 5.000,- kr.

Anført af superteknikeren, Anis Cengic, som da også scorede sejrsmålet til 2-0 i den sidste kamp, der skulle vise sig at være en kamp om førstepladsen mod Esbjerg-drengene på Blue Water Shipping/Djursland Bank, viste Unidrain konstant højt niveau.

Blue Water Shipping/Djursland Bank røg med nederlaget ned på tredjepladsen, mens Glamsbjerg Fritidscenter med en skarp Mathias Kristensen i spidsen kneb sig ind på andenpladsen.

Driving Academy med stævneleder Patrick Thomsen og andre KRFK-drenge tog fjerdepladsen foran Allesø-klanen, Fam. Petersen, med farmand Per Petersen i primært en rolle uden for banden, men med en flok ihærdige sønner og Jannick Rottwitt på banen.

Goal Station fra Hobro lukkede leddet på finalens 6. plads.

-Det var det tredje stævne vi har afholdt og alt forløb godt, så vi vil helt sikkert vende tilbage næste år, lover Patrick Thomsen.

AR