Ilsø vil modbevise eksperter


Ilsø vil modbevise eksperter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sønderjyskes Ken Ilsø tror på overlevelse efter sejren over AC Horsens. Offensivspilleren roser samtidig sin træner Carsten Broe for en taktisk genistreg.

Optimismen lever i bedste velgående hos Sønderjyske og Ken Ilsø efter sejren over AC Horsens. Offensivspilleren, der scorede det vigtige første mål i 2-0-sejren, vil gøre alle eksperters spådomme om nedrykning til skamme.

- Over stregen eller under stregen. Alle eksperter har dømt os nede alligevel. Vi fortsætter bare, og så må vi modbevise dem, sagde Ken Ilsø til TV2 Sport efter kampen.

Ken Ilsø roste sin træner Carsten Broe for en taktisk genistreg, da han i pausen skiftede system fra at have fire mand i forsvaret til kun at have tre mand nede bagved.

- Første halvleg var meget lukket, ingen af holdene turde rigtigt komme ud og spille fodbold. Jeg synes, Carsten gør en rigtig god ting ved at skifte system i pausen. Det gør, at vi kan lægge mere tryk på. De var nødt til at slække lidt på nogle af deres markeringer, og det gav os mere plads, forklarede målscoreren.

For blot en uge siden var Sønderjyske storfavorit til at rykke ned, men med en sejr over bundrivalerne er billedet nu vendt.

- Det er fantastisk. Specielt fordi det er anden gang i træk, vi vinder. Det er vigtigt, men vi skal bare huske på, at vi har en finale igen i næste weekend, påpegede Ilsø.

Sønderjyske møder næste søndag bundproppen Vejle på hjemmebane.

Ilsø vil modbevise eksperter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce