Ikke et eneste ord om fremtiden

Så ondt kan fodbold gøre. Jesper Luth og hans holdkammerater har fået meldingen fra Brabrand.
Foto: Carsten Bundgaard

Ikke et eneste ord om fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For andet år i træk sluttede FC Fyn sæsonen uden at kunne opfylde målet om oprykning. Træner Viggo Jensen vil ikke diskutere sine ansættelsesforhold i medierne

FODBOLD: FC Fyn spiller også i næste sæson i 2. division vest. Målet med oprykning til 1. division glippede således i går for anden sæson i træk, og endog med et resultat, der er ét skridt tilbage i forhold til sidste år. For næsten nøjagtig ét år siden kunne FC Fyn-spillerne således hoppe om bord i to spændende kvalifikationsopgør til 1. division mod Hvidovre - i går stoppede legen allerede inden oprykningsspillet. Med et mål to minutter inde i overtiden mod bundholdet AB 70 bliver det nemlig nu Brabrand IF, der skal spille mod Fremad Amager fra østkredsen om den eftertragtede plads i 1. division.

FC har ellers satset ekstra hårdt i denne sæson på, at det skulle lykkes at få en plads i 1. division. I vinterpausen blev det endog til noget så markant som et trænerskifte - fra Roald Poulsen til Viggo Jensen. Det åbne spørgsmål er nu, om Viggo Jensen fortsætter i FC Fyn også i næste sæson.

Det spørgsmål var det imidlertid svært at få et konkret svar på i går - fra nogen. Dyb skuffelse prægede alt og alle omkring FC Fyn i Vanløse Idrætspark, og midt i den tilstand var det tydeligt, at ingen rigtig orkede at tænke på store spørgsmål om fremtiden. På spørgsmålet om Viggo Jensens fremtid, lød det kontant fra FC Fyn-formand Poul Jensen:

- Jeg vil helst ikke svare på noget lige nu... Jeg vil gerne sove på det hele.

Og så forsvandt Poul Jensen ellers ud mod sin bil... Det blev sandsynligvis en lang tur hen over Sjælland.

Fra sportskoordinator Jan Larsen kom meldingen på spørgsmålet om Viggo Jensen:

- Det afgør jeg ikke.

Forskellige kontrakter

Hovedpersonen selv, der har set stort set alt i fodbold, var måske den, der virkede mest rolig i den fynske lejr. På vej hen til FC Fyn-bussen svarede Viggo Jensen således på spørgsmålet, om han er træner for FC Fyn også næste år:

- Jeg diskuterer aldrig mine ansættelsesforhold i offentlighed.

- Men vil du gerne fortsætte i FC Fyn?

- Det spørgsmål kan jeg heller ikke svare på, uden at det bliver til offentlighed om mine ansættelsesforhold.

En dybt, dybt skuffet Henrik Fagerberg - fynboernes bedste mand i Vanløse Idrætspark - sagde inden det svalende bad efter kampen:

- Jeg håber da, at Viggo Jensen fortsætter.

Spørgsmålet er også, hvad den missede oprykning igen i denne sæson får af betydning for holdet. Der er sandsynligvis ingen tvivl om, at nogle spillere har optioner i deres kontrakt om, at de kan forlade klubben ved en misset oprykning.

- Der er forskellige kontrakter - det må vi alt sammen se på i næste uge, sagde Viggo Jensen.

Henrik Fagerberg håber, at man kan holde holdet nogenlunde intakt.

Koncepter slår igennem

Viggo Jensen havde stor ros til sit hold, der sluttede sæsonen med at være ubesejret i 12 kampe. En flot stribe, der altså alligevel ikke rakte.

Kampen i Vanløse blev aldrig den store oplevelse. FC Fyn sad på tingene det meste af kampen - blandt andet med en velfungerende midtbane, hvor Henrik Fagerberg og Jesper Luth markerede sig stærkt. Selv om Vanløse fik udlignet til 1-1, sad man med fornemmelsen, at FC Fyn ville køre sejren hjem.

Det er tydeligt, at nogle af de koncepter, Viggo Jensen har indført, er ved at slå helt igennem. Blandt andet er FC Fyn hyperfarlige på alle typer af grundigt indstuderede dødbolde - frispark, hjørnespark og indkast.

Ikke et eneste ord om fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce