Ikke en skramme til Anders Hugger

Danske cruiservægter Anders Hugger vandt på knockout over Roberto Martins fra Brasilien under VM-stævnet i Brøndby Hallen lørdag aften. (Carsten Snejbjerg/Polfoto)

Ikke en skramme til Anders Hugger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BOKSNING: Odense-bokseren Anders Hugger virkede decideret undermatchet, da han ved lørdag aftens store Kessler-stævne i Brøndby Hallen mødte brasilianeren Roberto Martins i cruiservægt.

Kampdommer Søren Saugmann valgte at stoppe kampen allerede i tredje af de seks planlagte runder. Efter at have modtaget en serie træffere i hovedet, var den brasilianske bokser så rystet, at Saugmann helt korrekt valgte at stoppe den ulige kamp. Martins var allerede blevet kørt godt træt i de to første runder - en træthed blandt andet bragt på vej af en stribe lever-hooks fra Hugger.

- For en gang skyld er jeg sluppet fra en kamp uden en flænge - jeg er helt ovenpå, sagde Anders Hugger til Fyens Stiftstidende dagen derpå.

På spørgsmålet, om han ikke var undermatchet i Brøndby Hallen, lød svaret fra Odense-bokseren:

- Joh, nok lidt.

EU-titelkamp

Med brasilianerens 12 knock out-sejre i 16 kampe tog Anders Hugger ingen chancer i kampens start. Han boksede lidt afventende. Men Martins kørte hurtigt træt, blandt andet da han slog mange forbiere ud i den tomme luft.

Omkring fremtiden siger Anders Hugger, at han blandt andet ser frem til en mulig EU-titelkamp. For øjeblikket er Hugger nummer 11 på EU-listen. På sigt er det Odense-bokserens mål at komme ind på EBU-ranglisten.

- Jeg er sikker på, at Mogens Palle vælger de rigtige kampe for mig... Den sag tager jeg helt roligt, siger Anders Hugger.

Ikke en skramme til Anders Hugger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce