Hvidt savner europæisk parathed hos FCK


Hvidt savner europæisk parathed hos FCK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCK Håndbold blev udspillet af Croatia Zagreb i Champions League og ifølge Kasper Hvidt mangler FCK meget, før klubben kan måle sig med de bedste hold i Europa.

Kasper Hvidt mener, at FCK Håndbold mangler meget, før holdet for alvor kan måle sig med de bedste klubber i europæisk sammenhæng. Og ifølge den danske målmand blev det understreget i lørdagens nederlag på 22-31 til Croatia Zagreb.

- Vi må se i øjnene, at vi i europæisk sammenhæng stadig er et uerfarent hold. Der skal en helt anden hårdhed til for at være med her. Og der skal en helt anden parathed til, hvis man skal have en chance mod Zagreb.

- Nogle hold i Sverige og Norge kan vi sagtens vinde over, men når vi kommer op mod hold, som er bedre end os, og som er stærke på hjemmebane, så mangler vi noget i parathed. Vi mangler at vide, hvad der skal til, for at vi kan vinde sådan en kamp på udebane, siger Hvidt til Ritzau.

Han hæfter sig især ved, at FCK var bagud 0-5 efter fem minutter, og at kampen så allerede reelt var afgjort.

Selvom københavnerne har en håndfuld store navne fra Danmark, Sverige, Norge og Island på holdkortet, så er der et stykke vej op til Ivano Balic og resten af det kroatiske storhold.

- Danmark er nummer fem i verden. Norge er nummer otte. Island er godt nok nummer tre, men der har vi kun én spiller fra. Kroatien er nummer to i verden, og det er det styrkeforhold, vi ser i dag, og så har de så tilmed krydret holdet blandt andet med en god præstation fra slovenske Gorazd Skof i målet, siger Hvidt.

Hvidt savner europæisk parathed hos FCK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce