Hvidt: Skade blev afgørende for pokaltitel


Hvidt: Skade blev afgørende for pokaltitel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kasper Hvidt mener, det blev afgørende for pokalfinalen, at Bjerringbro-Silkeborgs Simon Kristiansen blev skadet. Det kostede dem sejren, mener FCK-målmanden.

Det var med en meget brugt floskel de berømte marginaler, der afgjorde mændenes pokalfinale mellem FCK Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg. Det mener FCK-målmand Kasper Hvidt, som anser Bjerringbro-Silkeborg som en ligeværdig modstander trods FCK-sejren på 31-30.

- Det var en meget tæt kamp, og de kunne lige så godt have vundet, siger Kasper Hvidt.

I december tabte FCK på hjemmebane til Bjerringbro-Silkeborg, og i den ligakamp manglede FCK-holdet især Arnór Atlason, som afsonede karantæne. Islændingen var tilbage hos FCK i lørdagens pokalfinale, og han blev den afgørende forskel på holdene, fordi det er så få ting, der skiller holdene ad, mener Kasper Hvidt.

- Jeg synes ikke, vi var skarpere, end vi plejer at være. Men det er resultatet af, at vi stiller op med alle vores spillere. Det lyder forkert, for det er ikke noget med, at de spillere som er i vores trup, ikke er gode nok. Men det betyder meget, at alle er klar, når vi skal skifte ud i løbet af kampen. Eksempelvis havde vi Atlason tilbage på holdet, og han viste sin betydning med syv mål og mange målgivende afleveringer, siger Kasper Hvidt

Omvendt blev Bjerringbro-Silkeborg ramt af en uheldig skade, da en meget velspillende Simon Kristiansen måtte udgå med en skadet tommelfinger og forventes ude i en måneds tid.

- Den spiller, vi manglede sidste gang i Atlason, ham kom de til at mangle i løbet af kampen, da Simon Kristiansen blev skadet efter at have scoret seks mål. Det er ikke store forskelle, der er på holdene, og hvis bare en brik ryger ud af spillet, så bliver det svært. Med den skade forsvandt Bjerringbros gode rytme, for da han forlod banen, blev det mere ustruktureret for dem, vurderer FCK-målmanden.

Hvidt: Skade blev afgørende for pokaltitel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce