Hviderusserne skal blive kede af det


Hviderusserne skal blive kede af det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FYSIK: GOG's første Champions League- modstandere er store og stærke

HÅNDBOLD: Forberedelserne har handlet om at kigge på video.

- Vi er godt forberedt på det område, siger GOG-træner Carsten Albrektsen inden sæsonens første Champions League-modstander løber på Gudme-gulvet i eftermiddag.

GOG har været i Minsk for at kigge på hviderussiske Bretsky.

- Og så har vi fået en video fra Aalborg, der mødte Bretsky i sidste sæson, og holdet ser ud til at være identisk, siger Carsten Albrektsen.

Han betegner Bretsky som et typisk russisk hold med masser af fysik.

- Men ét er at se dem på video, noget andet er at stå over for dem. Og da vi så dem til træning, kunne vi se, at de ER store og stærke, siger Carsten Albrektsen før sin Champions League-debut som cheftræner.

- Bretsky har kraftfulde backer, bevægeligt centerspil og en stor og fysisk stærk stregspiller. Det er klassisk russisk håndbold - den måde de altid spiller på.

- Forsvarsmæssigt skal vi vise, at vi forstår den russiske tankegang, og så skal vi være meget bevægelige, siger Carsten Albrektsen.

Angrebsmæssigt handler vejen til succes om tempo, tempo og atter tempo.

- Hviderusserne er ikke særligt dygtige til at løbe. Og de har en tendens til at stå stille, når de bliver kede af det, siger Carsten Albrektsen, der dermed håber at gøre Bretsky-spillerne rigtigt kede af det og lukrere på den manglende vilje og evne til hurtige returløb.

I forhold til den tabte kamp i onsdags mod TMS i Ringsted har GOG atter Keld Vilhelmsen til disposition, mens Kasper Jørgensen stadig er skadet.

Efter mændenes opgør, der i øvrigt vises på TV 2, skal GOG-kvinderne på banen mod ét af ligaens dyre hold, Aalborg DH, der med Christian Dalmose i spidsen sigter højt og også er kommet ganske fint fra start i ligaen.

Hviderusserne skal blive kede af det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce