Husk lige tandbørsten


Husk lige tandbørsten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OL: Winnie Mølgaard kan nå det, hvis Kristine Andersen melder fra
HÅNDBOLD: Hun har prøvet det før, GOG's Winnie Mølgaard.

At blive sorteret fra til en slutrunde - og så komme drønende ind gennem nåleøjet i allersidste hug med stor succes.

Hun kom med på EM-holdet i december 2002 og blev Europamester, da Lotte Kiærskou dagen før den første kamp brækkede hånden under træning.

Nu står hun i en næsten identisk situation, før OL-holdet i morgen mødes til fællestræning og efterfølgende opvarmningsturnering i Frankrig.

For selv om Winnie Mølgaard blev siet fra og tog sin skuffelse, da landstræner Jan Pytlick udtog holdet til OL forleden, så er hun fortsat med, når holdet mødes, og vær vis på, hun har husket tandbørsten.

For der er stadig en lillebitte OL-billet på spil.

Jan Pytlick har nemlig ladet en plads stå åben for den skadede playmaker Kristine Andersen, og bliver hun ikke klar, ligner det en tvekamp mellem Aalborg DH's Rikke Nielsen og Winnie Mølgaard om den allersidste plads.

- Det er lidt specielt, må jeg indrømme. Jeg er reserve, og det er, hvad jeg har at forholde mig til. Ingen af os har fået at vide, hvem der får pladsen, hvis Kristine ikke bliver klar, så vi må bare deltage i træningen som de andre, siger hun.

Sommerferie bliver der derfor ikke meget af til Mølgaard, der naturligvis har været med i de tidlige OL-forberedelser med træningslejren i Svendborg - mens spillet om OL-pladserne stadig var vidt åbent.

- Jeg har haft de sidste 10 dage til at gå lidt herhjemme og slappe af, men jeg har samtidig været nødt til at fortsætte min træning for det tilfælde, at jeg pludselig skal med. Jeg vil også gerne give det en chance, for jeg har jo tidligere oplevet, at det kan betale sig, siger Mølgaard.

Efter planen deltager Kristine Andersen søndag ved træningssamlingen i Roskilde, inden truppen onsdag rejser til Frankrig. Men Kristine Andersen er foreløbig kun med for at genoptræne.

Jan Pytlick har tidligere sagt, at Kristine Andersen senest skal spille om tre uger i Scandinavian Open i Aalborg for at komme i betragtning til OL.¿

Husk lige tandbørsten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce