Hugger mærkede intet


Hugger mærkede intet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BOKSNING: Den professionelle bokser Anders Hugger fra Odense har adskillige gange i karrieren sparet med Johny Jensen. Således gik de to også flere omgange mod hinanden op til Anders Huggers titelkamp i marts måned tre måneder efter, at en skanning havde konstateret en hjerneskade hos Johny Jensen.

- Jeg kunne ikke mærke noget på ham overhovedet og er heller ikke kommet i tanke om noget her bagefter. Symptomerne er åbenbart først kommet sent i forløbet, siger Anders Hugger til Stiftstidende.

Han har ikke været i kontakt med sin træningspartner, der er taget på ferie, efter afsløringerne. Umiddelbart tror han dog ikke, at sagen vil få ham selv til at sige fra noget før, idet det trods alt er yderst sjældent, at boksere kommer så galt af sted. - Det er ikke noget, man kan gå og tænke på, lyder det fra cruiservægteren.

Odense-bokseren skal selv i ringen ved Kessler-stævnet på lørdag, hvor han møder brasilianske Roberto Martins. En mand, der har 16 sejre og 14 nederlag på sin rekordliste.

- Men mange af nederlagene er kommet i Europa, hvor han er gået en vægtklasse op, mens han har vundet over nogle brasilianere, jeg ikke kender. Men med 12 knockout-sejre kan han da slå hårdt nok, så det er da en bokser, jeg skal have respekt for som alle andre, og det har jeg også, siger Anders Hugger.

Hugger mærkede intet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce