Hugger i semifinale i sikker stil

Anders Hugger Nielsen kan i dag kvalificere sig til CBC-finalen. Lovordene fra landstræner Kjeld Krogh var overstrømmende i går, hvor Hugger var overlegen i sin første kamp.
Foto: Thomas Yde

Hugger i semifinale i sikker stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SEJR: Anders Hugger Nielsen viste stor styrke ved Copenhagen Box Cup og bokser semifinale i dag

BOKSNING: Der var ikke bokset 30 sekunder i Roskilde Hallen, da kamplederen afbrød kampen og hev et løst klistermærke med skriften "Mesterslagteren" af Anders Hugger Nielsens hjelm.

Det skortede nu ikke på den fynske letsværvægters afstraffelse med "kødhammeren" der affyrede en hel besætning tunge leverstød og knogleknusende kæbeslag mod den sydafrikanske modstander, Daniel Gert Bruwer, der ellers på forhånd var udråbt som en hård modstander. Men selv om den hvide sydafrikaner havde fine titler som junior verdens- og afrikansk mester med til Danmark, var Anders Hugger Nielsen klart bedst.

Ikke fordi Daniel Gert Bruwer manglede opbakning. Hans mørke sydafrikanske "brødre" hvinede højt af den blonde nummerpige og brølede konstant gode råd til Bruwer, men lige lidt hjalp det.

Første omgang lurede bokserne hinanden af, men så overtog Anders Hugger Nielsen kampen totalt og endda så overlegent, at opgøret blev stoppet i midten af tredje omgang på en "outscore", fordi danskeren førte med mere end 20 point.

Har trænet hårdt

- Jeg troede, der var mere i ham, men jeg har også trænet hårdt på at variere mine slag fra dybt til højt, sagde en tilfreds Anders Hugger Nielsen efter kampen.

Og at arbejdet har båret frugt, var tydeligt at se. Hele tiden blev Daniel Gert Bruwer fanget af danskerens dybe hug og måtte tage tælling to gange.

Anders Hugger er dermed kvalificeret til dagens semifinaler, hvor modstanderen bliver den ukendte russer Aboukar Dzangiev, der vandt en rodet kamp mod en lige så ukendt tuneser.

Egerup tabte

Sværvægteren Kenneth Egerup fra BK Ringen stødte ind i den store stærke amerikaner Devin Vargas, der fra første færd afleverede knaldtørre træffere, men selv om Kenneth Egerup forsøgte at styre midten af ringen, var det som om, Vargas ikke bed på Egerups slag. I de to første runder trængte danskeren sig godt på, og dommerne må have haft en nogenlunde lige score på blokken. Men i trejde omgang vankede der fra Vargas. Kenneth Egerup blev slidt op af amerikanerens vilde og til tider noget urene stil, der både bød på åbne handsker og for dybe stød.

- Jeg er slidt op til sidst, og så mangler den sidste vilje måske også. Han rammer mig på kæben et par gange men ikke så hårdt. Jeg føler ellers, at jeg er godt med de første omgange, fortalte en gennemsvedt Kenneth Egerup efter kampen.

De to sidste omgange vandt Devin Vargas meget overbevisende og vandt kampen helt fortjent med 33-14.

De tørre facts er nu, at Anders Hugger Nielsen i er eneste fynbo videre i turneringen, men han virker skarp og tror på at forsvare sejren fra sidste års Copenhagen Box Cup.

Hugger i semifinale i sikker stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce