Huddy holdt liv i håbet for Bulldogs

Ryan Huddy havde sin far, tidligere NHL-stjerne Charlie Huddy på lægterne i dag. Det hjalp på motivationen for den lille canadier
Foto: John Fredy

Huddy holdt liv i håbet for Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med fire scoringer var Ryan Huddy manden bag en ekstremt vigtig 6-4-sejr til Odense Bulldogs over AaB

Kampen mellem Hvidovre og Odense Bulldogs op at undgå sidstepladsen i isligaens grundspil spidser til.

Begge hold sikrede sig tre point, og mens Hvidovre gjorde det uden større dramatik mod Frederikshavn, var Bulldogs på afgrundens rand hjemme mod topholdet AaB

Foran tre gange

Odense var ellers foran både 1-0. 2-1 og 3-2, men i 3. periode så det ud til, at Bulldogs skulle gå ned, da AaB kom foran 4-3.

Men så var det, Ryan Huddy tog affære. Som en enmandshær med en formentlig stolt familie på lægterne udlignede Huddy til 4-4 og satte også en scoring ind til 5-4, inden Anders Feddersen satte punktum og sikrede en helt vital sejr.

Fire scoringer

I alt noterede Ryan Huddy sig for fire scoringer, og det har uden tvivl glædet hans far, NHL-legenden Charlie Huddy, der igen var på tilskuerpladserne.

Nu er der lagt op til en sand gyser på fredag i Hvidovre, hvor Bulldogs gæster det hold, man skal lægge bag sig i håbet om at undgå pladsen som sorteper.

Kravet til Bulldogs er der ikke blevet ændret på: Man skal have point med hjem. Og helst alle tre. Ellers er sæsonen slut ganske tidligt.

Læs mere i Fyens Stiftstidende onsdag

Huddy holdt liv i håbet for Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce