Hovsa, BSV: GOG klar - og med gave fra Silkeborg

Norske Gøran Johannessen har været ude siden VM i Kroatien i januar med et bone bruise i sin ene fod. Playmakeren/backen kan være tilbage på banen for GOG i søndagens hjemmekamp mod KIF Kolding København. Foto: Robert Wengler

Hovsa, BSV: GOG klar - og med gave fra Silkeborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Førstepladsen i pulje 2 er spillet endnu mere kontant i hænderne på GOG, efter at BSV lørdag måtte nøjes med uafgjort på hjemmebane mod stærkt spillende Nordsjælland Håndbold. GOG har alle mand på holdkortet til søndagens opgør mod KIF - også Gøran Johannessen og Jon Andersen.

Håndbold: Lørdag eftermiddag fik spillerne fra GOG et ekstra skud motivation til søndagens sene opgør mod de evige rivaler fra KIF Kolding København.

Fynboernes hårdeste konkurrenter til førstepladsen i slutspillets pulje 2, BSV, måtte lørdag således nøjes med uafgjort 30-30 på hjemmebane mod Nordsjælland Håndbold. Og så var hjemmeholdet endog heldig med det ene point mod de stærkt spillende sjællændere, der spillemæssigt havde løftet sig fra onsdages tabte kamp i Helsingør til GOG.

Lørdagens resultat betyder, at GOG med en sejr over KIF vil komme to point foran BSV Og samtidig er fynboerne bedst i det indbyrdes regnskab med de øvrige hold i gruppen på grund af deres andenplads i grundspillet - inklusiv BSV.

Kasper Jørgensen, direktør i GOG, har hele tiden været kontant med målet for puljespillet:

- Vi spiller altid efter at blive nummer et.

Nummer et i pulje to møder nummer to i pulje 1 i semifinalen. Dermed kan en førsteplads til GOG i pulje 2 meget vel gå hen og give det fynske ønskescenarie, nemlig - at man først støder ind i Skjern Håndbold i en eventuel finale.

Hvis det scenarie bliver en realitet - altså en finale mellem Skjern og GOG - så vil fynboerne uanset resultatet få den plads nummer to i Champions League, som Danmark sandsynligvis bliver tildelt i næste sæson.

Stillingen i pulje 2
Lørdag eftermiddag mødtes de to andre hold i slutspillets pulje 2. BSV hjemme mod Nordsjælland Håndbold endte 30-30.

Stillingen i pulje 2 før GOG mod KIF Kolding København, søndag:

GOG - 4 point for en kamp

BSV - 4 point for to kampe

Nordsjælland - 1 point for to kampe

Kolding København - 0 point for en kamp

I grundspillet vandt GOG over KIF med 24-22 den 7. oktober. Til gengæld tabte fynboerne i Kolding med 31-32 den 17. februar.

I pulje 1 styrer Skjern Håndbold direkte mod førstepladsen. Lørdag vandt Skjern 35-30 hjemme over TTH Holstebro, og Skjern har seks point efter to kampe. Det er dog en bet for Skjern, at holdet fik Rene Rasmussen alvorlig skadet.

Kampminutter i benene

Men først skal GOG altså løse søndagsopgaven mod KIF Kolding København.

Mens det er et KIF med mandefald, der kommer til Gudme, sætter GOG-cheftræner Nicolaj Krickau hele sin trup på holdkortet til den kamp, der med en sejr og dermed seks point efter kun to kampe under alle omstændigheder vil betyde, at fynboerne vil være meget tæt på en DM-semifinale.

Begge GOG's langtidsskadede profiler, Jon Andersen på højre back og norske Gøran Johannessen, playmaker/back, vil således være i spil til at komme på banen, og Krickaus melding til Sport Fyn efter lørdagens træning i Su'vi:t Arena lød da også, at Andersen og Johannessen begge vil få minutter på banen.

- Vi har behov for, at de to spillere får nogle kampminutter i benene til længere frem i turneringen, fastslår Nicolej Krickau således.

KIF har med sikkerhed Olafur Gustafsson ude og sandsynligvis også Nicolas Lundbye Kristiansen. Landsholdsfløjen Magnus Landin, der kæmper med skulderproblemer, vil i bedste fald for KIF kun komme meget begrænset i aktion.

Konsekvent syv mod seks

KIF tabte sin første puljekamp hjemme mod BSV med fem mål. I det opgør spillede KIF konsekvent syv mod seks - et scenarie, som meget vel kan gentage sig Gudme, søndag.

- Det har vi i hvert fald forberedt os på, som det lyder fra Nicolai Krickau, der tilføjer:

- Kvaliteten af vort forsvarsspil bliver derfor meget afgørende - og også kvaliteten af spillet i vort mål. For i syv mod seks vil KIF nødvendigvis få sig spillet sig frem til åbne chancer.

Højre fløjen Mark Strandgaard siger til GOG's hjemmeside, at det bliver vigtigt for GOG at få sat et højt tempo.

- Jeg er overbevist om, at KIF vil forsøge at trække tempoet ud af kampen, tilføjer Strandgaard, der kalder Bo Spellerberg "nøglen hos KIF" men at GOG også skal passe på Philip Stenmalm.

- Ja, Stenmalm skal med i ligningen. Han kan godt lave et tocifret antal mål, påpeger Strandgaard.

GOG-KIF Kolding København, TV2 Sport, kl. 20.30

Hovsa, BSV: GOG klar - og med gave fra Silkeborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce