Horsens - OB


Horsens - OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Olsen synes at satse på samme elleve, der har skaffet seks sejre i syv kampe i Superligaen i de hidtidige startopstillinger.

Esben Hansen er under genoptræning, mens Morten Bisgaard, Cristian Bolaños og Christian Kier ikke er udtaget.

Timmi Johansen, den venstrefodede U/21-landsholdsback hentet i Heerenveen, er til gengæld udtaget til truppen sammen med sputnik-angriberen Emmanuel Clottey fra Ghana. De øvrige kandidater til bænken er Espen Ruud, Peter Utaka, Jonas Troest og Peter Nymann og andenkeeper David Preece.

AC Horsens forventes også at stille samme elleve, der fik 1-1 hjemme mod Randers. Yasin Avci er eneste skadede mand i truppen.

Martin Spelmann, hentet i Brøndby, har udtalt, at "OB's forsvar er til at tale med".

Horsens' cheftræner Kent Nielsen er åbenbart ikke enig, når han til klubbens egen hjemmeside siger: "De har et stærkt midterforsvar med Anders Møller Christensen og Atle Roar Håland". Men det er selvfølgelig heller ikke hele forsvaret.

Horsens-træneren siger om Eric Djemba-Djemba, at "han i halve kampe har vist sit høje niveau" - Jeg er overbevist om, at OB for medaljer og de vil presse sig på i kampen om mesterskabet", mener den kommende Brøndby-chef, der formentlig vil spille med diamant også på vestegnen.

Horsens-angriberne Macena og Lawan er frygtede for deres hurtighed og knapt så meget for deres duelstyrke. OB's forsvar skal sørge for at undgå at ryge ude i løbedueller i for høj grad, og fynboerne vil formentlig gøre som mod Randers: Undgå at blive udsat for modstandernes omstillingsspil, selv om det kiksede et par gange, da Håland blev overløbet af Jesper Kjærulff.

OB har fået rødt kort tre ud af de seneste fire gange i Horsens: 30.10. 2005: Jonas Borring, 6. 5. 2007: Morten Fevang og 11.5. 2008: Atle Roar Håland (efter ti sekunder....og det blev 2-2!). Men også David Nielsen blev vist ud på Fionia Park, da OB spillede 3-3 sidste år.

17.00

Horsens - OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce