Hornets kæmper for at komme på isen


Hornets kæmper for at komme på isen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herlev Hornets har ikke søgt om at komme med i isligaen. De er bange for de konsekvenser, en konkurs kan få for ungdomsspillerne i klubben.

Tre ishockeyhold er gået konkurs og en er i betalingsstandsning. Men via nye selskaber søger de alle om at komme med i den kommende sæsons isliga. Derimod lå der ikke en ansøgning fra Herlev Hornets, da tidsfristen for at søge om licenser udløb.

- Vi skal have vores investorer på plads, og hvis det ikke sker, så er vi ikke med. Ikke med mindre, der kommer noget dumpende ned fra himlen, siger Sus Christiansen, der er bestyrelsesmedlem i Herlev Hornets.

Danmarks Ishockey Union har ikke lukket døren for Herlev Hornets helt endnu, og Sus Christiansen regner med en endelig afklaring i løbet af en uge.

Sus Christiansens problem er, at Herlev Hornets er den eneste traditionelle klub i AL-Bank Ligaen. Resten af holdene inklusiv konkurshold som Nordsjælland Cobras, Totempo Hvik og Odense Bulldogs er selskaber, der har lånt en licens. Når selskaberne ikke kan betale regningerne, lukker de, og straks dannes et nyt selskab, som overtager licensen. Kan Herlev Hornets ikke betale sine regninger, får det konsekvenser for hele foreningen.

- Vi har 300-400 drenge at tænke på - de må stoppe med at spille ishockey, hvis vi lukker og slukker. Jeg har nok haft et større ansvar end de andre klubber, hvor der trods alt kun tale om et selskab og nogle kreditorer. Fortsætter vi, så bliver det i selskabsform. Tiden er løbet fra, at en enkelt klub kan være i eliteserien. Enten skal alle være klubber, ellers skal alle være selskaber - der skal være lige vilkår, siger Sus Christiansen.

Hornets kæmper for at komme på isen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce